Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ό,τι πιο τρελό έχει γραφτεί - Σενάριο-βόμβα - Διάβασε να... μείνεις
| 2019-11-18 10:04:00

Ό,τι πιο τρελό έχει γραφτεί - Πώληση-βόμβα στον ΠΑΟ - Απίθανο όνομα - Διάβασε να... παγώσεις

του Νίκου Στεργίου
Ό,τι πιο τρελό έχει γραφτεί - Πώληση-βόμβα στον ΠΑΟ - Απίθανο όνομα - Διάβασε να... παγώσεις

Δε γίνονται αυτά τα πράγματα! Έγκυρη εφημερίδα. Τι όνειρο είδαν;

Παναθηναϊκός: Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Ακόμη και στα (συνήθως) εγκυρότερα μέσα. Η μεταγραφική τρέλα, ειδικά ενόσω πλησιάζουν οι μεταγραφικές περίοδοι, δεν επιτρέπει ορθολογισμούς. Το αντίθετο για την ακρίβεια. Δικαιολογεί ακόμη και σενάρια που ουδεμία βάση έχουν, ακόμη και σε media που δεν συνηθίζουν την αναπαραγωγή τους.

Χαρακτηριστικό το παράδειγμα που δημοσιεύτηκε στη χθεσινή Gazzetta dello Sport και σύμφωνα με το οποίο η Τζένοα φέρεται να εξετάζει εν όψει Ιανουαρίου τον Χουάν Περέα του Παναθηναϊκού

Αναζητά επιθετικό προκειμένου να καλύψει το κενό που προκύπτει από τον σοβαρό τραυματισμό του Κριστιάν Κουαμό και παρουσιάζει τον Κολομβιανό του Τριφυλλιού ως μια από τις εναλλακτικές.

Σενάριο που για τους Πράσινους θα ήταν ιδανικό, ονειρώδες να έχει βάση, ωστόσο δεν έχει καμία. Ο νεαρός φορ όσο καλά δείγματα και αν έχει δείξει ως τώρα στο ελληνικό πρωτάθλημα, παραμένει εξαιρετικά άγουρος ακόμη και για να δικαιολογήσει θέση βασικού στον Παναθηναϊκό, όχι να μετακομίσει στο καμπιονάτο.

Θέμα λοιπόν δεν υφίσταται και γίνεται αντιληπτή η σκοπιμότητα και πιθανώς και η προέλευση του εν λόγω "θέματος" όταν αναφέρεται πως βασική επιλογή των Γενοβέζων είναι ο "δικός" τους, Κρίστοφ Πιόντεκ, ο Πολωνός επιθετικός που τον περασμένο Ιανουάριο παραχώρησαν στους "ροσονέρι" έναντι 35 εκατ. ευρώ, τον οποίο και κυνηγούν να πάρουν πλέον ως δανεικό.

Πέραν του ότι ο Κρίστοφ Πιόντεκ και ο Χουάν Περέα μπαίνουν στην ίδια... πρόταση, προκαλεί πρόσθετη εντύπωση το γεγονός της δικαιολόγησης ακόμη και της Νο1 προτίμησης της Τζένοα, από τη στιγμή που ο Πολωνός επιθετικός είναι βασικός στη Μίλαν, η οποία δεν έχει εκ των πραγμάτων (παρότι δεν είναι φέτος ανάλογα παραγωγικός) καμία πρόθεση να τον παραχωρήσει δανεικό. Κι όμως, το σενάριο θέλει την ιταλική ομάδα να τον διεκδικεί ως τέτοιον, έχοντας ως εναλλακτική τον άσο του "τριφυλλιού". 

Είπαμε, μεταγραφική περίοδος πλησιάζει, είναι ικανή να παρασύρει ακόμη και τους (συνήθως) έγκαιρους... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θα "πέσουν" τα τσιμέντα - Βόμβα από ΗΠΑ για τον πάγκο ο Δημήτρης - Έχει παίξει στον ΠΑΟ!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags