Facebook Pixel Ολυμπιακός: Θυμάσαι τον Πασιένσια; - Εξέλιξη που τρελαίνει - Deal με 20.000.000
| 2019-11-18 12:49:00

Θυμάσαι τον Πασιένσια; - Εξέλιξη που τρελαίνει - "Καψούρα" πρώην Ολυμπιακoύ - Deal με 20.000.000!

του Παναγιώτη Νικολάου
Θυμάσαι τον Πασιένσια; - Εξέλιξη που τρελαίνει - "Καψούρα" πρώην Ολυμπιακoύ - Deal με 20.000.000!

Ένα ματς στα ερυθρόλευκα. Σκάει μεταγραφάρα. Πώς έγινε;

Ολυμπιακός: Λίγοι τον θυμούνται. Ή, για να το πούμε διαφορετικά, λίγοι τον θυμούνται για ποδοσφαιρικούς λόγους. Καλοκαίρι του '16, επί τεχνικής διεύθυνσης του Ολυμπιακού από τον Πάουλο Μπέντο, ο Ντομίνκος Πασιένσια εντάχθηκε στο ρόστερ των Ερυθρόλευκων, δανεικός από την Πόρτο, ως ένας από τους καλύτερους εκπροσώπους της νέας γενιάς Πορτογάλων επιθετικών.

Στον Ολυμπιακό δεν βρήκε χρόνο συμμετοχής, δεν βρήκε δίοδο στην πρώτη ομάδα. Ένα ματς κι αυτό ως αλλαγή (στη Λάρισα, κόντρα στην ΑΕΛ) έπαιξε με τα ερυθρόλευκα, αφού το πρόβλημα που προέκυψε (και τον απασχολούσε και νωρίτερα στην καριέρα του) με την καρδιακή του λειτουργία, ουσιαστικά τον έθεσε εκτός δράσης και συνέβαλλε στο να τερματιστεί πρόωρα, ύστερα από ένα μόλις εξάμηνο η εδώ του θητεία.

Από εκεί και πέρα, έκανε το απαραίτητο βήμα πίσω, επιλέγοντας για συνέχεια της καριέρας του τη Ρίο Αβε και τη Σετουμπάλ, πήρε μισή σεζόν στο ρόστερ της Πόρτο και από εκεί, το προπερασμένο καλοκαίρι αγοράστηκε -σε μια κίνηση που θεωρήθηκε έκπληξη- από την Αϊντραχτ έναντι 3 εκατ. ευρώ.

Δεν ήταν βασικός πέρυσι (είχε  μπροστά του Γιόβιτς και Αλέ), ωστόσο φέτος όχι μόνο θεωρείται τέτοιος, αλλά πραγματοποιώντας την καλύτερη σεζόν της καριέρας του στην Μπουντεσλίγκα θεωρείται θέμα χρόνου να κάνει ακόμη ένα άλμα.

Δημοσιεύματα σε Γερμανία και Αγγλία θέλουν την Έβερτον του Μάρκο Σίλβα (δεν τον πρόλαβε στον Ολυμπιακό) να κατέθεσε πρόταση για την αγορά του 25χρονου Πορτογάλου 15 εκατ. ευρώ για να τον εντάξει στο δυναμικό της στην επερχόμενη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Πρόταση που δεν έγινε δεκτή από τον γερμανικό σύλλογο, παρότι πενταπλασιάζει το ποσό που πριν 1,5 χρόνο είχε διαθέσει για τον παίκτη, με το πλέον ενδεικτικό της προόδου του Ίβηρα στράικερ να είναι η αποφασιστικότητα των "ζαχαρωτών"  να επανέλθουν με ποσό που ξεπερνάει τα 20 εκατ. ευρώ... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Τρελάθηκε" ο Μαρινάκης - Δείτε τι τρομερό ετοιμάζει - Στον αέρα το πρωτάθλημα - Φοβερές εξελίξεις

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags