Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: "Πυρά" Καραπαπά για τη δήλωση Βιεϊρίνια: "Ένα πρωτάθλημα πήρες - Δεν έχεις μάθει να μετράς μέχρι το 44"!
| 2019-11-18 17:10:00

"Πυρά" Καραπαπά για Βιεϊρίνια: "Ένα πρωτάθλημα πήρες - Δεν έχεις μάθει να μετράς μέχρι το 44"!

Sportdog Team
"Πυρά" Καραπαπά για Βιεϊρίνια: "Ένα πρωτάθλημα πήρες - Δεν έχεις μάθει να μετράς μέχρι το 44"!

Ζητά την κλήση του σε απολογία!

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια αναφέρθηκε στην καθαρότητα των πρωταθλημάτων του Ολυμπιακού με δηλώσεις του, οι οποίες δεν έμειναν αναπάντητες από τον Κώστα Καραπαπά.

Με ποστάρισμά του στο Instagram ο Αντιπρόεδρος των Πειραιωτών ζητά την κλήση του Πορτογάλου άσου σε απολογία για όσα είπε.

Παράλληλα αναφέρει πως ο Βιεϊρίνια δεν έχει μάθει να… μετρά μέχρι το 44, όσα είναι δηλαδή τα πρωταθλήματα των Ερυθρολεύκων και τον καλεί να απαντήσει εάν ο μοναδικός τίτλος που έχει κατακτήσει ήταν καθαρός.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Όταν αναρωτιέσαι σε ποιον ανήκει μια πουλημένη (αυτή που πωλείται ντε) ομάδα, τότε καλείσαι για δυσφήμιση του αθλήματος. Όταν ένας ποδοσφαιριστής που μόλις ισοφάρισε σε πρωταθλήματα (1) περίπου 20.000 ποδοσφαιριστές που πήραν 1 πρωτάθλημα με τον Βασιλιά που έχει μόλις 41 πρωταθλήματα περισσότερα από την 4η σε τίτλους ομάδα της χώρας, λέει αν τα πρωταθλήματα είναι καθαρά ή βρώμικα, είναι κλειστά τα αυτιά και τα μάτια των υπευθύνων…

ΥΓ. Άσε τα πρωταθλήματα του αυτοκράτορα και το αν είναι καθαρά, γιατί δεν έχεις μάθει να μετράς μέχρι το 44 και πες για το μοναδικό που πήρες και θα πάρεις σε όλη σου τη ζωή. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ;».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags