Facebook Pixel Ατρόμητος - Παναθηναϊκός: Κόλαση στη Superleague - Παντελίδης αντί Δώνη; - "Κλεισμένος" ο Πετράκης - "Παρακάλια" από Κάναντι
| 2019-11-18 20:08:00

Κόλαση στη Superleague - Παντελίδης αντί Δώνη; - "Κλεισμένος" ο Πετράκης - "Παρακάλια" από Κάναντι

του Νίκου Στεργίου
Κόλαση στη Superleague - Παντελίδης αντί Δώνη; - "Κλεισμένος" ο Πετράκης - "Παρακάλια" από Κάναντι

Άγριο "ξύλο" προπονητών. Ποιος περιμένει ποιον; Απόφαση-φωτιά!

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός: Τα "κανονάκια" του Γιάννη Αναστασίου, τελείωσαν. Την Παρασκευή ο Ελληνας τεχνικός ενημερώθηκε, με κομματάκι άκομψο τρόπο, πως η θητεία του στον πάγκο του Ατρομήτου, ολοκληρώθηκε. Βρίσκονταν στην Ολλανδία εκμεταλλευόμενος το ρεπό που είχε δώσει και εκεί ενημερώθηκε τηλεφωνικά για το τέλος της συνεργασίας του με τους Περιστεριώτες. Προφανώς και δεν το περίμενε, γνωρίζοντας πάντως πως τελεί υπό διαρκή αμφισβήτηση.

Η διαφορά σε σχέση με τις προηγούμενες δύο κρίσεις είχε να κάνει με την πρόθεση της διοίκησης του Ατρομήτου να μην "κολλήσει" στο θέμα της αποζημίωσης. Γι’ αυτό και όταν πάρθηκε η απόφαση, έγινε το τηλέφωνο στον Αναστασίου, με το οποίο και απλώς ενημερώθηκε γι’ αυτήν, χωρίς διαπραγματεύσεις και συζητήσεις, αφού ο "Ολλανδός" θα αποζημιωθεί (προφανώς) πλήρως.

Οσο για την επόμενη μέρα; Θυμίζουμε τι γράφαμε εδώ στο sportdog πριν έναν μήνα περίπου, στις 22 Οκτωβρίου: "Δεδομένα, βασική επιλογή είναι ο Παντελίδης. Αλλά και πάλι, στη δεύτερη προσέγγιση που του έγινε, ο Ελληνας τεχνικός ήταν αρνητικός. Προφανώς περιμένει εξελίξεις στον Παναθηναϊκό και δεν θέλει να «δεσμευτεί» ενόσω η θέση στους «πράσινους» ακόμη παίζεται. Σε κάθε περίπτωση,  η διοίκηση του Ατρομήτου, μοιάζει να αγοράζει χρόνο.

Αφενός για χάρη του Αναστασίου, αφετέρου και για χάρη της… οριστικοποίησης του θέματος με τον Παντελίδη. Αν… βαρεθεί να περιμένει τον Παναθηναϊκό, τότε ίσως αναθεωρήσει. Διαφορετικά, η δεδομένη απόφαση των ανθρώπων του Περιστερίου να στραφούν (πάντα σε περίπτωση που η κατάληξη με τον Αναστασίου δεν ανταποκρίνεται στις ευκαιρίες που ως τώρα έχει πάρει ο Ελληνας τεχνικός) σε Ελληνα προπονητή, περιορίζει την αναζήτηση σε συγκεκριμένη κατεύθυνση: Γιάννης Πετράκης".

Ο Παντελίδης δεδομένα αν ήταν πιο… διαλλακτικός, θα ήταν αυτός που θα αποτελούσε τη βασική επιλογή του Ατρομήτου.  Θέλει να περιμένει όμως ενδεχόμενες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, παρότι τελευταία εμφανίζεται λιγότερο πεπεισμένος πως αυτές θα προκύψουν. Και αυτό ίσως να αλλάξει τα δεδομένα, αφού μια ακόμη κρούση, σίγουρα, θα δεχθεί.

Το όνομα του Γιάννη Πετράκη το είχαμε προφανώς καταγράψει. Οι δύο πλευρές έχουν μιλήσει, ξέρει η μία τα "θέλω" και τα "μπορώ" της άλλης, με τον έμπειρο Ελληνα προπονητή ουσιαστικά να είναι stand by. Και φυσικά, ο γνωστός και μη εξαιρετέος Νταμίρ Κάναντι, που ολοκληρώνει το παζλ των υποψηφιοτήτων για τη διαδοχή Αναστασίου.

Γνωστός στο Περιστέρι ο Κάναντι (και από την καλή και από την... ανάποδη – και αυτό ίσως να κρατάει λίγο τους Περιστεριώτες…), έχει δίαυλο ανοιχτό, που ο ίδιος μάλιστα προσπάθησε να κρατήσει έτσι ενόσω δούλευε ακόμη στη Νυρεμβέργη και τελούσε υπό κρίση (ενδεικτικό και αυτό, να παρουσιάζεται πως συζητούσε έστω και άτυπα με τον Ατρόμητο την ώρα που υποτίθεται πως πάλευε να σώσει την καρέκλα του στον γερμανικό σύλλογο) και φυσικά γνωρίζοντας πως τη δεδομένη στιγμή ο Ατρόμητος είναι πρακτικά η μοναδική ομάδα που μπορεί να αποτελέσει επαγγελματική συνέχεια για τον ίδιο, είναι "ζεστός" (περισσότερο "ζεστός" από τους υπευθύνους του Ατρόμητου) για να επιστρέψει στο Περιστέρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φούντωσαν οι φήμες: Σκάει μεταγραφάρα απόψε στην Εθνική - Τους έχει τρελάνει ο παικταράς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags