Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας - Τεέμου Πούκι: Την πήγε μόνος του στο Euro, απίστευτο "πιστόλι" - "Καψούρα" Ουζουνίδη, "έγκλημα" ΠΑΟΚ!
| 2019-11-18 23:42:00

Την πήγε μόνος του στο Euro, απίστευτο "πιστόλι" - "Καψούρα" Ουζουνίδη, "έγκλημα" ΠΑΟΚ!

του Νίκου Στεργίου
Την πήγε μόνος του στο Euro, απίστευτο "πιστόλι" - "Καψούρα" Ουζουνίδη, "έγκλημα" ΠΑΟΚ!

Κάνει "όργια". Σνόμπαραν ΑΕΚ, ΟΣΦΠ. Προτίμησαν... Τσάβες.

Εθνική Ελλάδας - Τεέμου Πούκι: Ο απόλυτος πρωταγωνιστής της εκπληκτικής πορείας της Φιλανδίας στα Προκριματικά, χτύπησε και πάλι στο ΟΑΚΑ (στην ήττα τελικά με 2-1 από την Ελλάδα). Ο λόγος για τον Τεέμου Πούκι, τον παίκτη που πήρε από το... χεράκι την εθνική του ομάδα και την οδήγησε στα τελικά του Euro.

Ο 29χρονος επιθετικός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι με την Ελλάδα και έφτασε τα 10 γκολ στα παιχνίδια των προκριματικών, εντυπωσιακό νούμερο, ειδικά εάν το συνδυάσουμε με τα έξι γκολ και τις δύο ασίστ που έχει ήδη φέτος στην Premier League με τη φανέλα της Νόριτς. Μίας ομάδας που παλεύει για να παραμείνει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και όπως είναι λογικό, οι φάσεις που δημιουργεί ανά παιχνίδι δεν είναι πολλές.


Ο Πούκι πάντως μόνο άγνωστος δεν είναι στην Ελλάδα, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη ο οποίος είχε απασχολήσει τις μεγάλες ομάδες της Σούπερ Λιγκ για δύο συνεχόμενα καλοκαίρια. Ο πρώτος που είχε ασχοληθεί με τον 29χρονο άσο, όταν αγωνιζόταν φυσικά ακόμα στην Μπρόντμπι, ήταν ο Παναθηναϊκός με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο. Ο Έλληνας κόουτς τον ήθελε πάρα πολύ, ωστόσο δεν τα βρήκαν στα οικονομικά με τους Δανούς και τελικά προτιμήθηκε ο Αντρές Τσάβες που δεν έμεινε ούτε έξι μήνες.

Από εκεί και πέρα, το όνομα του Πούκι «έπαιξε» στη συνέχεια τόσο για την ΑΕΚ όσο και για τον Ολυμπιακό αλλά πότε πολύ ζεστά, ενώ η επόμενη ομάδα που ασχολήθηκε πάρα πολύ με την περίπτωσή του ήταν ο ΠΑΟΚ. Πριν από δύο καλοκαίρια οι Θεσσαλονικείς βρίσκονταν σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτησή του, ωστόσο τελικά η υπόθεση δεν προχώρησε ο Δικέφαλος προχώρησε στην απόκτηση του Τσούμπα Άκπομ και ο Φινλανδός πήγε στην Αγγλία όπου κάνει... πράγματα και θαύματα.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φούντωσαν οι φήμες: Σκάει μεταγραφάρα απόψε στην Εθνική - Τους έχει τρελάνει ο παικταράς!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags