Facebook Pixel Βαγγέλης Γραμμένος - Ολυμπιακός: Απάντηση Γραμμένου για Ολυμπιακό με "καρφί" - Τι είπε για Φαν’τ Σιπ και το μέλλον της Εθνικής
| 2019-11-19 00:29:00

Απάντηση Γραμμένου για Ολυμπιακό με "καρφί" - Τι είπε για Φαν’τ Σιπ και το μέλλον της Εθνικής

Sportdog Team
Απάντηση Γραμμένου για Ολυμπιακό με "καρφί" - Τι είπε για Φαν’τ Σιπ και το μέλλον της Εθνικής

Η τοποθέτηση του προέδρου της ΕΠΟ για το φλέγον ζήτημα.

Βαγγέλης Γραμμένος - Ολυμπιακός: Στις δηλώσεις του μετά τη νίκη της Ελλάδας επί της Φινλανδίας, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, ρωτήθηκε για την επιστολή του Ολυμπιακού στον Λευτέρη Αυγενάκη και τόνισε ότι δεν μπορεί να απαντήσει καταλλήλως, αφού ακόμα δεν έχει λάβει στα χέρια του την επίμαχη επιστολή.

Πάντως, ο κ. Γραμμένος εξέφρασε την άποψη ότι η επιστολή θα έπρεπε να βρίσκεται ήδη στα γραφεία της Ομοσπονδίας για να επιλυθεί το ζήτημα.

Κατά τα άλλα, ο πρόεδρος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Τζον Φαν’τ Σιπ και υποστήριξε ότι η Εθνική κινείται με σταθερά βήματα, έχοντας ως ορίζοντα την πρόκριση στο Μουντιάλ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Κρατάμε τρεις πολύ καλές εμφανίσεις με αντίστοιχες νίκες και την ήττα κόντρα στην Ιταλία αλλά είμαστε προσγειωμένοι. Έχει πολύ δρόμο η Εθνική, δείχνει ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο. Πρέπει να προσέξουμε την διάρκεια, να υπάρξει συνεχόμενη δουλειά να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από την πρόκριση στο Κατάρ.

Βλέπουμε πάντα μπροστά, επαναλαμβάνω θέλει δουλειά. Δεν πετάμε στα σύννεφα, το τονίζω, είμαστε προσγειωμένοι. Με πολλή δουλειά θα επιτευχθεί ο στόχος, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό».

Για τον Τζον Φαν'τ Σιπ:

«Βλέπω πως προσαρμόζεται στην ελληνική πραγματικότητα, τον ακούω να μιλάει με όμορφα λόγια για τους παίκτες και τη χώρα, είναι υπέροχο αυτό».

Για τη δουλειά που γίνεται στην Εθνική:

«Το θέμα είναι η αξιοποίηση του υλικού που πάντα διαθέτουμε. Θα το πω για άλλη μια φορά κι ας χαρακτηριστώ στερεότυπος, κρατάμε χαμηλά την μπάλα».

Για την επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον Υφυπουργό Αθλητισμού:

«Δεν έχω την επιστολή στα χέρια μου. Όταν πάει στα χέρια της Ομοσπονδίας θα μπορώ να μιλήσω και νομίζω ότι θα έπρεπε να έχει συμβεί αυτό».

Για τον κόσμο του ΟΑΚΑ και την αλλαγή έδρας:

«Ο κόσμος προοδευτικά θα γυρίσει στο γήπεδο, βλέπει ότι η Εθνική παίζει καλό ποδόσφαιρο. Θέλει όμως και τη νίκη και τα αποτελέσματα, μην γελιόμαστε».

Θα δούμε, είναι νωρίς ακόμα, τα επόμενα βήματα είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι να δικαιωθεί η προσπάθεια των παικτών και του προπονητή».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags