Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: "Εξηγήσεις" για τις κλήσεις στην Εθνική και τους... κομμένους - "Μήνυμα" στον κόσμο!
| 2019-11-19 00:45:00

"Εξηγήσεις" για τις κλήσεις στην Εθνική και τους... κομμένους - "Μήνυμα" στον κόσμο!

Sportdog Team
"Εξηγήσεις" για τις κλήσεις στην Εθνική και τους... κομμένους - "Μήνυμα" στον κόσμο!

Τι είπε για τη νίκη με Φινλανδία και τη συνέχεια.

Εθνική Ελλάδας: Απόλυτα ικανοποιημένος για την προσπάθεια της Εθνικής το τελευταίο διάστημα και το 3/3 στο φινάλε των προκριματικών, δήλωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαν'τ Σχιπ, ο οποίος κάλεσε τον κόσμο να πιστέψει και να αγκαλιάσει αυτή την ομάδα.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Τζον Φαν'τ Σχιπ στην κάμερα του Open μετά το Ελλάδα – Φινλανδία 2-1:

«Το σημαντικό μετά από αυτό το ματς δεν είναι η νίκη αλλά ο τρόπος που έπαιξε η ομάδα. Αυτό κρατάω. Το ότι ενώ μείναμε πίσω στο σκορ από ένα λάθος του αρχηγού, πιστέψαμε στη νίκη. Είμαι περήφανος γιατί καταφέραμε να ανατρέψουμε το σκορ και τα παιδιά έδειξαν ότι μπόρεσαν να γυρίσουν μια δύσκολη κατάσταση. Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο που διαθέτει μια πολύ έμπειρη ομάδα.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος για την εμφάνισή μας απέναντι σε μια δυνατή και έμπειρη ομάδα. Κάναμε βήματα προόδου στην σημαντική προσπάθεια που κάνει η ομάδα, έχουμε πίστη και ελπίδα για την ανέλιξη της ομάδας από δω και πέρα και είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση όλων των παιδιών.

Το πιο σημαντικό είναι ότι εμείς σαν προπονητικό τιμ πήραμε την πρόκληση να δουλέψουμε με αυτή την ομάδα και να ανατρέψουμε το σκηνικό, να τους δώσουμε την πίστη, την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά ότι μπορούν να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο όχι μόνο να αμύνονται. Το δείχνουν αυτό και αξίζουν την συμπαράσταση του κόσμου γιατί δείχνουν ότι μπορούν να το κάνουν. Ο κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθεια και να έρθει στο γήπεδο για αυτή την ομάδα.

Εμείς πάντα κοιτάμε για νέους παίκτες, επιλέγω όμως αυτούς που έχουν καλή φόρμα και είναι σε καλή κατάσταση. Η εθνική δεν είναι σύλλογος να παίζουν δεδομένα κάποιοι παίκτες, όμως σίγουρα υπάρχει καλός κορμός και από εκεί και πέρα θα χτίζουμε την ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags