Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Έγινε "εισβολή" στις εξέδρες, στο "στόχαστρο" διεθνείς!
| 2019-11-19 11:12:00

Φοβερό σκηνικό στο ΟΑΚΑ - Έγινε "εισβολή" στις εξέδρες, στο "στόχαστρο" διεθνείς - Θα πάθεις... ΣΟΚ

του Παναγιώτη Νικολάου
Φοβερό σκηνικό στο ΟΑΚΑ - Έγινε "εισβολή" στις εξέδρες, στο "στόχαστρο" διεθνείς - Θα πάθεις... ΣΟΚ

Δεν υπάρχει αυτό που συνέβη, ποιοι έκαναν "ντου". Διαβάστε ονόματα!

Εθνική Ελλάδας: Όπως συνηθίζεται σε ματς εθνικών ομάδων (πόσο μάλλον όταν έχουμε να κάνουμε με μια ριζικά ανανεωμένη ομάδα όπως η Εθνική μας), κόσμος και κοσμάκης δίνει το "παρών" στα παιχνίδια της. Και χθες λοιπόν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ ήταν απεσταλμένοι από κάθε γωνιά της Ευρώπης, τσεκάροντας ποδοσφαιριστές τόσο της "γαλανόλευκης" όσο προφανώς και της Φινλανδίας.

Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες αναφορικά με τη στόχευση των scouts (πέραν αυτών, ήταν και δεκάδες μάνατζερ, από διάφορες χώρες της Ευρώπης), απλώς θα καταγράψουμε τις επιβεβαιωμένες αποστολές, είτε με επίσημες διαπιστεύσεις από την ΕΠΟ είτε με (όπως συνηθίζεται) συνοδεία μάνατζερ και ινκόγκνιτο.

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Από την Ιταλία, στο Στάδιο βρέθηκαν απεσταλμένοι των Ρόμα, Αταλάντα, Σαμπντόρια και Ίντερ. Από Γερμανία (η συγκυρία της παρουσίας της εθνικής ομάδας των k17 των Γερμανών στον προκριματικό όμιλο που διεξάγεται αυτές τις μέρες σε Πάτρα και Ναύπακτο, βοήθησε), Λειψία, Σάλκε, Κολωνία, Ντόρτμουντ, Αουγκσμπουργκ, Στουτγάρδη, Γκλάντμπαχ, Μάιντς, Βέρντερ, Αϊντραχτ.

Από Αγγλία, Γουέστ Χαμ, Μάντσεστερ Σίτι, Γουότφορντ και Γουλβς. Από Βέλγιο και Ολλανδία, Γκενκ, Γάνδη, Άντερλεχτ, Φέγενορντ, ΑΖ, Βίλεμ και Χέρενφεν. Από Γαλλία, Μονακό, Λιόν, Μονπελιέ, Ρεν, Ρεμς. Από Ισπανία, Χετάφε, Εσπανιόλ και Ατλέτικο Μαδρίτης. Από Πορτογαλία, Μπενφίκα, Μπράγκα και Σπόρτινγκ. Από Τουρκία, Αλάνιασπορ, Μαλάτιασπορ, Τραμπζονσπόρ.

Δεν τους/τα λες και λίγα. Ενδεικτικό αν μη τι άλλο της δυναμικής που παρουσιάζει αυτή η συγκεκριμένη version της Εθνικής μας, η οποία έχει νιάτα, ταλέντο, ζωντάνια, φρεσκάδα, στοιχεία που σε συνδυασμό με το ποδόσφαιρο που παρουσιάζει στο γήπεδο στα τελευταία της παιχνίδια (και προφανώς με τα ιδιαίτερα ατομικά χαρακτηριστικά του κάθε ποδοσφαιριστή), προκαλούν βλέμματα και ενδιαφέρον. Η συνέχεια, αναμένεται. Ιανουάριο ή καλοκαίρι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίθανος ο Λάμπρου του ΠΑΟΚ, νέο ξέσπασμα λόγω... Εθνικής - Με αυτόν είναι έξαλλος!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags