Facebook Pixel Premier League: Το χρέος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυξήθηκε κατά 163.800.000 ευρώ
Ποδόσφαιρο
| 2019-11-20 02:25:00

Οικονομική... καταστροφή για Γιουνάιτεντ - Τόσο αυξήθηκε το χρέος της - Ζαλίζει το ποσό!

Sportdog Team
Οικονομική... καταστροφή για Γιουνάιτεντ - Τόσο αυξήθηκε το χρέος της - Ζαλίζει το ποσό!

Της στοίχισε η μη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Premier League: Το χρέος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυξήθηκε κατά 163.800.000 ευρώ, όπως έγινε γνωστό μέσα από την ενημέρωση των οικονομικών της για το πρώτο τρίμηνο της σεζόν 2019/20.

Ένας από τους λόγους που υπάρχει αυτή η αύξηση είναι η μη συμμετοχή της ομάδας στο Τσάμπιονς Λίγκ, κάτι που μείωσε τα χρήματα που μπήκαν στα ταμεία.

Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος Εντ Γούντγουορντ δήλωσε: "Έχουμε μια καθαρή οπτική για την φιλοσοφία στο ποδόσφαιρο. Οι σημαντικές επενδύσεις που έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια στον τομέα των μεταγραφών, των κατασκευών, των αναλυτών αλλά και της ακαδημίας αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς.

Είμαστε πολύ υπερήφανοι που πλέον φτάνουμε το παιχνίδι υπ' αριθμόν 4000, που είναι ορόσημο και συμμετέχουν παίκτες από τις ακαδημίες μας. Είμαστε αισιόδοξοι βλέποντας και τα ταλέντα που ακολουθούν.

Ο απόλυτος στόχος μας είναι να κερδίζουμε παιχνίδια παίζοντας απολαυστικό ποδόσφαιρο με μια ομάδα που αποτελείται από τον συνδυασμό παιδιών από τις ακαδημίες μαζί με αποκτήματα παγκοσμίου κλάσης".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags