Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Επιστροφή-βόμβα - Αλλάζουν όλα στην ΠΑΕ - Μιλάει στον κόσμo
| 2019-11-19 15:38:00

Επιστροφή-βόμβα στον ΠΑΟ - Αλλάζουν όλα στην ΠΑΕ - Μιλάει στους οπαδούς - Επιβεβαίωση sportdog

του Νίκου Στεργίου
Επιστροφή-βόμβα στον ΠΑΟ - Αλλάζουν όλα στην ΠΑΕ - Μιλάει στους οπαδούς - Επιβεβαίωση sportdog

Πόσα "έσκασε", οι κινήσεις που τον "πρόδωσαν". Φοβερή εξέλιξη!

Παναθηναϊκός: Στο sportdog, εδώ και αρκετό καιρό, έχουν καταγραφεί οι σαφείς ενδείξεις που προκύπτουν από την καθημερινότητα του Γιάννη Αλαφούζου, οι οποίες τουλάχιστον σκιαγραφούν την επαναδραστηριοποίηση του στα του Παναθηναϊκού και σαφή πρόθεση σταδιακής επιστροφής του στα δρώμενα του συλλόγου.

Χαρακτηριστικά σημειώναμε πριν ένα μήνα τα... σημάδια (που πλέον, τα βλέπουμε και σε έγκριτη "πράσινη" αρθρογραφία. Κάλλιο αργά παρά ποτέ…), τις συνεχόμενες ΑΜΚ του τελευταίου ένα χρόνου, με εισροή ποσού από την τσέπη του μεγαλομετόχου που ξεπερνάει τα 30 εκατ. ευρώ, την κατ’ επέκταση περιστολή των οφειλών σε ποσό κάτω των 20 εκατ. και τη σαφή τάση για περαιτέρω μείωση, ενώ όλες είναι διακανονισμένες σε ορίζοντα διετίας και τριετίας.

Την κανονικότητα στις πληρωμές τόσο στο αγωνιστικό τμήμα όσο και στο υπαλληλικό προσωπικό του συλλόγου, την πρόσληψη του Νταμπίζα, τα πλουσιοπάροχα συμβόλαια που δόθηκαν σε αυτόν και τον Δώνη, την παρέμβαση Αλαφούζου μετά την "τεσσάρα" από τον Άρη και την παραμονή του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο.

Και έκτοτε φυσικά έχουν προκύψει η αποπομπή Νταμπίζα, με σαφή και ευδιάκριτη εφεξής αλλαγή στο πλάνο και την επιστροφή στις περυσινές νόρμες, την αναζήτηση, τις κατ’ ιδίαν συζητήσεις και διαπραγματεύσεις με υποψήφιους τεχνικούς διευθυντές και την προσωπική επιλογή του Τσάβι Ρόκα.

Όλα αυτά, δικαιώνουν το ρεπορτάζ του sportdog. Πασιφανή μεν και δεν γίνονταν να αγνοηθούν. Η σκοπιμότητα του Αλαφούζου, άγνωστη, αλλά η επιστροφή του στην καθημερινότητα του συλλόγου, ευδιάκριτη. Τόσο που δεν προκαλούν καμία εντύπωση τα ρεπορτάζ που τον θέλουν να εμφανίζεται, ακόμη και να ηγείται αυτός, στην παρουσίαση των δύο νέων αφεντικών σε επαγγελματική ομάδα και ακαδημίες, του Τσάβι Ρόκα δηλαδή και του Βαγγέλη Σάμιου αντίστοιχα. 

Ήδη άλλωστε, παραμονές του ματς με τον Ατρόμητο, ο "Αλαφού" επανεμφανίστηκε για πρώτη φορά μετά από παραπάνω δύο χρόνια σε ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή του Παναθηναϊκού. Το δεδομένο που εύκολα συνάγεται είναι πως ανεξαρτήτως τι ήθελε, τι σκόπευε, τι περίμενε και τι προσπάθησε να κάνει την τελευταία διετία, πλέον είναι σαφές ό,τι τίποτα απ' αυτά δεν υφίστανται πλέον... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Παλάβωσε" ο Δώνης, παίρνει "κεφάλια" - Διώχνει top ονόματα - Επιστρέφει στα πράσινα Έλληνας άσος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags