Facebook Pixel Σέρχιο Κόκε: Αποκαλύψεις για Κόκε - Τεράστιο κύκλωμα - "Είχε ηγετικό ρόλο - Ένας τόνος χασίς και όπλα σε τρεις πόλεις"
| 2019-11-19 18:30:00

Αποκαλύψεις για Κόκε - Τεράστιο κύκλωμα - "Είχε ηγετικό ρόλο - Χασίς και όπλα σε τρεις πόλεις"

Sportdog Team
Αποκαλύψεις για Κόκε - Τεράστιο κύκλωμα - "Είχε ηγετικό ρόλο - Χασίς και όπλα σε τρεις πόλεις"

Ήταν μπλεγμένος και ο αδερφός του;

Η σύλληψη του Σέρχιο Κόκε για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών έχει προκαλέσει σάλο.

Ο δημοσιογράφος της «Malaga Hoy», Χοσέ Μανουέλ Ολίας, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5 και τόνισε πως όλη η κοινωνία της Μάλαγα είναι σοκαρισμένη από τις εξελίξεις.

Ο Ολίας τόνισε ότι έχουν ήδη κατασχεθεί ένας τόνος χασίς και όπλα σε τρεις πόλεις της Ανδαλουσίας και η επιχείρηση συνεχίζεται.

Επίσης, υποστήριξε πως τα στοιχεία δείχνουν ότι ο Κόκε ήταν ένας από τους εγκέφαλους του κυκλώματος, ενώ ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι στο δίκτυο διακίνησης εμπλέκεται ο αδερφός του πρώην παίκτη του Άρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η κοινωνία της Μάλαγα είναι σοκαρισμένη από τη σύλληψη του Κόκε. Μάλιστα, η ονομασία της αστυνομικής επιχείρησης (Maskoke) δημιουργεί την αίσθηση ότι ο Κόκε έχει ηγετικό ρόλο στο συγκεκριμένο κύκλωμα. Δεν έχουμε επιπλέον πληροφορίες, ξέρουμε όμως ότι η επιχείρηση είναι στο ξεκίνημά της. Ήδη κατασχέθηκε ένας τόνος χασίς και όπλα σε τρεις πόλης της Ανδαλουσίας, στη Σεβίλλη, τη Μάλαγα και τη Γρανάδα. Δεν ξέρουμε ποια θα είναι η ακριβής έκταση της επιχείρησης, έχουμε όμως την πληροφορία ότι θα ακολουθήσουν κι άλλα στάδια της επιχείρησης.

Ο Κόκε συνελήφθη μεταξύ 20 ατόμων για συμμετοχή στο κύκλωμα. Μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί η πληροφορία ότι μεταξύ αυτών είναι και ο αδερφός του. Μιλήσαμε με άνθρωπο της οικογένειάς του, δεν θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος, ήταν κι αυτός σοκαρισμένος όπως και η κοινωνία της Μάλαγα».

Αναφορικά με τη ζωή του Κόκε στη Μάλαγα, ο Ολίας δήλωσε: «Ασχολούταν με τις οικογενειακές επιχειρήσεις που έχει στη Μάλαγα, μια παμπ αλλά κι ένα εστιατόριο. Γενικώς όμως ήταν εξαφανισμένος και δεν είχε πολλές δημόσιες παρουσίες. Ήταν λίγες οι φορές που τον είδε κανείς είτε σε κεντρικούς δρόμους της Μάλαγα είτε στους αγώνες της ομάδας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags