Facebook Pixel Sportdog.gr | Τεράστια νίκη για την Εθνική Παίδων - "Καθάρισε" τη Γερμανία η ταλεντάρα του ΠΑΟΚ!
| 2019-11-19 19:50:00

Τεράστια νίκη για την Εθνική Παίδων - "Καθάρισε" τη Γερμανία η ταλεντάρα του ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Τεράστια νίκη για την Εθνική Παίδων - "Καθάρισε" τη Γερμανία η ταλεντάρα του ΠΑΟΚ!

Σπουδαία επικράτηση με 2-0.
 

Η Εθνική Παίδων (U17) "πέταξε" εκτός τη Γερμανία, την οποία νίκησε με 2-0, και προκρίθηκε στην Elite Round του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τη Γαλανόλευκη ήταν ο Γιώργος Κούτσιας, που πέτυχε αμφότερα τα γκολ της αναμέτρησης, στο 65' και στο 84'.

Ο Κούτσιας αποτελεί το νέο ¨διαμάντι" των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ και μάλιστα έχει τραβήξει τα βλέμματα ουκ ολίγων ευρωπαϊκών ομάδων με την παρουσία του στο τουρνουά, που διεξάγεται σε Πάτρα και Ναύπακτο.

Η κλήρωση για τον σχηματισμό των ομίλων της φάσης elite θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου και οι αγώνες της θα διεξαχθούν τον Μάρτιο του 2020. Η τελική φάση θα φιλοξενηθεί στην Εσθονία, το διάστημα 21 Μαΐου – 6 Ιουνίου.

Ελλάδα: Ψιμόπουλος, Καραμάνης, Ηλ. Χριστόπουλος, Κουλιεράκης, Καράκουτης (62’ Συρμής), Τσιόκρης, Απ. Χριστόπουλος (62’ Κούτσιας), Λιάτσος (78’ Καστανάρας), Αντωνάκης (46’ Κίτσος), Κιτσάκης (87’ Ντόη), Σμπώκος.

Γερμανία: Σούλτσε, Σέμιτς, Άντρεσεν, Σούφερ, Άρεϊ-Μπι, Γκέντερ, Λούτκε, Τσαλχάνογλου (74’ Ρόος), Ρέιν, Νετζ, Κραν (66’ Σίεμπ).  

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags