Facebook Pixel ΑΕΚ: "Τελειώνει" μεγάλο όνομα ο Ίβιτς - Τα... πήρε κρανίο!
| 2019-11-20 10:21:00

Τα... πήρε κρανίο ο Ίβιτς - "Τελειώνει" μεγάλο όνομα - Ψάχνει διάδοχο - Του κάνει απίστευτη πρόταση

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τα... πήρε κρανίο ο Ίβιτς - "Τελειώνει" μεγάλο όνομα - Ψάχνει διάδοχο - Του κάνει απίστευτη πρόταση

"Τρελαμένοι" στην ΑΕΚ. Παίρνει πολλά λεφτά. Δεν πάει άλλο!

Φέτος, πραγματοποιούσε το πιο γεμάτο ξεκίνημα της καριέρας του στην ΑΕΚ. Υπενθυμίζουμε πως στις τρεις προηγούμενες σεζόν του, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι δεν έπαιξε ποτέ περισσότερα από 15 παιχνίδια (βασικός) στο ελληνικό πρωτάθλημα. Και ήδη φέτος, στις 10 πρώτες αγωνιστικές, μετρούσε 8 συμμετοχές στην αρχική ενδεκάδα.

Παράταιρα προφανώς της γνωστής του ευπάθειας με τους τραυματισμούς. Η... νομοτέλεια ωστόσο, δυστυχώς για τον ίδιο και την ομάδα του, επιβεβαιώθηκε, αφού υπέστη θλάση στον προσαγωγό (σ.σ. πέρυσι, υπήρχαν φόβοι πως πάσχει από το περίφημο σύνδρομο κοιλιακών - προσαγωγών και μάλιστα υπήρχαν και σκέψεις για επέμβαση, ο ίδιος όμως ο Ουκρανός στόπερ προτίμησε να ακολουθήσει συντηρητική αγωγή παρά να μπει στο χειρουργείο), δεδομένα θα απουσιάσει από το ματς με τον Άρη την ερχόμενη Κυριακή και είναι εξαιρετικά αμφίβολος (στην καλύτερη) γι' αυτό της επόμενης εβδομάδας, στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ.

Απουσία σημαντική σε μια ακόμη σημαντικότερη συγκυρία για την Ένωση, η οποία ψάχνει καλά αποτελέσματα και εμφανίσεις προκειμένου αφενός να ανακτήσει ψυχολογία και ηρεμία, που αμφότερες καταρρακώθηκαν μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και, βαθμολογικά, να μη δει το δίδυμο της κορυφής να της ξεφεύγει περισσότερο, αλλά και επίσης, να μη ζοριστεί αναφορικά ακόμη και με τη θέση της στην εξάδα, λίγο πριν το τέλος του α' γύρου του πρωταθλήματος. Άλλωστε, η ομάδα, αυτήν τη στιγμή βρίσκεται μόλις στο +2 από τον 7ο Αρη, που υποδέχεται τώρα.

Στο sportdog σε ανύποπτο χρονικό διάστημα έχουμε καταγράψει τις αμφιβολίες που υπάρχουν στην ΑΕΚ αναφορικά με τη χρήση της option επέκτασης του συμβολαίου του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι για ένα χρόνο ακόμη.

Ο Ουκρανός έχει κλείσει τα 33 του χρόνια, η ποιότητά του αδιαμφισβήτητη, ωστόσο επέκταση που θα κοστίσει στην ΠΑΕ, μεικτά, +750.000 ευρώ, για έναν παίκτη που -καταγεγγραμένα- δεν παίρνει ούτε τα μισά παιχνίδια κάθε χρονιά, είναι μάλλον ασύμφορη.

Γι' αυτό και η αναζήτηση του Ίλια Ίβιτς για δύο κεντρικούς αμυντικούς (με ορίζοντα καλοκαιριού πάντα), γι' αυτό -και αυτή είναι η είδηση- η πρόθεση εκ μέρους του τεχνικού διευθυντή να συζητήσει, σε μεταγενέστερο σημείο της σεζόν, με τον Ουκρανό προκειμένου να πετύχει μια ευνοϊκότερη, οικονομικά, συμφωνία για την Ένωση, βασισμένη στη συμμετοχή του. Διαφορετικά, δύσκολα θα μείνει και του χρόνου (βάσει της υφιστάμενης συμφωνίας) ο έμπειρος στόπερ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags