Facebook Pixel Ολυμπιακός: Όργιο φημών για δανεισμό... βόμβα του Ολυμπιακού - "Χαρίζει" παικταρά σε top ελληνική ομάδα!
| 2019-11-20 19:11:00

Όργιο φημών για δανεισμό... βόμβα του Ολυμπιακού - "Χαρίζει" παικταρά σε top ελληνική ομάδα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Όργιο φημών για δανεισμό... βόμβα του Ολυμπιακού - "Χαρίζει" παικταρά σε top ελληνική ομάδα!

Σενάριο που βάζει "φωτιά" στη Superleague. Είναι δυνατόν τώρα;

Ολυμπιακός: Τον ήθελαν από το καλοκαίρι. Το προσπάθησαν οι άνθρωποι του Άρη και πριν και μετά τη συμφωνία με τον Ιντέγε, ωστόσο κάτι το βεβαρημένο κοστολόγιο στη θέση του φουνταριστού, όπου εκτός του μεγαλύτερου συμβολαίου που δόθηκε στον Νιγηριανό υπήρχε και (άλυτο ακόμη) το θέμα με την λύση της συνεργασίας με τον Χαμζά Γιουνές και κάτι η απροθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή να παραμείνει στην Ελλάδα, δεν επέτρεψαν το deal.

Και κάπως έτσι, ο Φιορίν Ντουρμισάι παραχωρήθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό (όπως άλλωστε αναμένονταν…) στην Μπέβερεν, ομάδα του Βελγίου, χώρας που δραστηριοποιείται έντονα και έχει εξαιρετικές άκρες ο ατζέντης του. Τα πράγματα όμως δεν πάνε όπως τα θέλει ο διεθνής επιθετικός. Δεν αγωνίζεται (τέσσερα ματς βασικός μόλις, έξι συνολικά ως τώρα), ενώ ακόμη δεν έχει "ματώσει" δίχτυα, την ώρα που η Μπέβερεν, δεν είναι και στα καλύτερά της, ούσα στην προτελευταία θέση.

Όλα αυτά έχουν "γεννήσει" αμφιβολίες και σκέψεις, εκατέρωθεν, στο κατά πόσον είναι επωφελής η περαιτέρω συνέχεια του δανεισμού του 23χρονου φουνταριστού. Δεν αποκλείεται είναι η αλήθεια να γίνουν κάποιες κινήσεις για πρόωρο τερματισμό του,  κάτι που ενισχύεται από τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί στη Θεσσαλονίκη και θέλει τον Άρη να παρακολουθεί τις εξελίξεις έχοντας πάρει… σειρά προκειμένου να διεκδικήσει -σε περίπτωση που τερματιστεί ο δανεισμός του Ντουρμισάι- τον νέο δανεισμό του από τον Ολυμπιακό.

Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται πως οι Κίτρινοι, πέραν της αναζήτησης τερματοφύλακα κυνηγούν και έναν φουνταριστό, θέση στην οποία πέραν του Ιντέγε (το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και συνεχώς συντηρούνται σενάρια περί φυγής του τον Ιανουάριο, παρότι από τον ίδιο τον Αφρικανό έχουν διαψευστεί κατηγορηματικά) δεν έχουν άλλη, αξιόπιστη εναλλακτική. 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίθανη εξέλιξη! Τα "σκάει" η ΑΕΚ στον Ολυμπιακό - Φούντωσαν οι φήμες, αυτή είναι η συμφωνία

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags