Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Φήμες για "ντου" Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ - Αυτός λένε προβάρει τα κόκκινα
| 2019-11-21 11:52:00

Τρόμος στον ΠΑΟ - Φήμες για "ντου" Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ - Αυτός λένε ότι προβάρει τα ερυθρόλευκα!

του Νίκου Στεργίου
Τρόμος στον ΠΑΟ - Φήμες για "ντου" Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ - Αυτός λένε ότι προβάρει τα ερυθρόλευκα!

Σε αναμμένα κάρβουνα οι Πράσινοι. Τι ακούγεται; Ποιους "κλέβουν";

Παναθηναϊκός: Δημήτρης Σερπέζης, Σπύρος Τζαβιδάς, Ανδρέας Αθανασακόπουλος, Γιώργος Βαγιαννίδης, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος. Αυτή ήταν η πεντάδα των προερχόμενων από τις ακαδημίες ποδοσφαιριστών του "τριφυλλιού", η ανανέωση των συμβολαίων των οποίων εξελίχθηκε σε σίριαλ. Από το καλοκαίρι, όταν ο Νίκος Νταμπίζας τους μετέφερε συγκεκριμένες και όμοιες προτάσεις με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα αποδοχής τους ή όχι.

Από τότε κύλησε πολύ νερό. Σε καμία περίπτωση δεν τηρήθηκε το χρονοδιάγραμμα του Νίκου Νταμπίζα, αφού κανείς δεν υπόγραψε άμεσα, παρά μόνο ένας ένας άρχισαν να βάζουν τις υπογραφές τους από το φθινόπωρο. Χθες, έκλεισε με τζίφρες και ο τρίτος της πεντάδας, ο χαφ Δημήτρης Σερπέζης, ο οποίος και υπέγραψε νέο συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2022.

Πλέον, απομένουν οι Γιώργος Βαγιαννίδης και Ανδρέας Αθανασακόπουλος. Αυτές, ξεκάθαρα, είναι οι πλέον δύσκολες περιπτώσεις και εδώ που έχει φτάσει το πράγμα, λιγότερο δηλαδή από 1,5 μήνα πριν την Πρωτοχρονιά, οπότε και θα είναι ελεύθεροι να υπογράψουν όπου επιθυμούν, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος των Πρασίνων.

Και για τους δύο έφηβους υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από άλλες ελληνικές ομάδες. Ο Γιώργος Βαγιαννίδης έχει γίνει δέκτης προτάσεων τόσο από τον Ολυμπιακό όσο και τον ΠΑΟΚ.

Προτάσεων που δεν έχουν καμία σχέση με την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού (σε οικονομικό επίπεδο), το μόνο "όπλο" του οποίου φέρεται να είναι ο χρόνος συμμετοχής και ο ομαλότερος δρόμος εξέλιξης προς την πρώτη ομάδα.

Παράλληλα, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από ομάδες του εξωτερικού, οι οποίες μάλιστα και είναι διατεθειμένες να καλύψουν το ποσό που προβλέπεται ως τροφεία (και δεν καταβάλλεται αν ο ποδοσφαιριστής μετακομίσει σε άλλη ελληνική ομάδα).

Ανάλογη η κατάσταση και για τον Ανδρέα Αθανασακόπουλο, ο οποίος δεν δέχεται ούτε την κατά τι διαφοροποιημένη πρόταση του Παναθηναϊκού και για τον οποίο ολοένα και πληθαίνει η φημολογία πως είναι πολύ κοντά με τον Ολυμπιακό, χωρίς πάντως ούτε η πλευρά του νεαρού μέσου ούτε και η αυτή των Ερυθρόλευκων να επιβεβαιώνουν το παραμικρό, κάτι πάντως απολύτως λογικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα Αυγενάκη στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Τι ζήτησε από την UEFA, θα τρελαθούν όλοι οι οπαδοί!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags