Facebook Pixel Απίθανο όνομα για ΑΕΚ, έχει να παίξει 50 μέρες - Τρελά λεφτά σε παγκίτη - Πλακωμένοι λόγω Λάζαρου!
| 2019-11-21 17:30:00

Απίθανο όνομα για ΑΕΚ, έχει να παίξει 50 μέρες - Τρελά λεφτά σε παγκίτη - Πλακωμένοι λόγω Λάζαρου!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απίθανο όνομα για ΑΕΚ, έχει να παίξει 50 μέρες - Τρελά λεφτά σε παγκίτη - Πλακωμένοι λόγω Λάζαρου!

Δεν υπάρχει το σενάριο. Γιατί τον "έκαψαν"; Παρασκήνιο-φωτιά.

Δεν έχει πάει καλά η μεταγραφολογία στην ΑΕΚ ως τώρα. Ό,τι όνομα έχει γραφτεί και επισημανθεί ως υποψήφιος στόχος, μάλλον δεν ταιριάζει με την αξιολόγηση του Ιβιτς ή, από την άλλη, καταλήγει αλλού.

Για Τσιτσερέτι έγινε (και γίνεται) σοβαρός λόγος, ο Ιταλός εξτρέμ δεν είναι (σε καμία περίπτωση) προτεραιότητα του Σέρβου τεχνικού διευθυντή (παρότι λόγω ένδειας, προμοτάρεται με το… ζόρι). Τον Τάνκοβιτς όντως τον είχαν ξεχωρίσει στην Ενωση, ώρες μετράει προτού ανακοινωθεί από την Τζένοα. Για τον Βούρο γράφτηκε σε Κύπρο και Ελλάδα, τόσο η ΑΕΚ όσο και ο ΑΠΟΕΛ διέψευσε κατηγορηματικά οποιοδήποτε ενδιαφέρον.

Σήμερα λοιπόν παρελαύνει από τα πρωτοσέλιδα ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, για τον οποίο λέγεται πως ο Ιβιτς έχει ξεκινήσει επαφές με τον Αστέρα Τρίπολης και σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, οι Αρκάδες αξιώνουν ένα ποσό 500.000 ευρώ. Κατ’ αρχάς είναι… πρόοδος. Υπενθυμίζουμε πως από τις… μυριάδες φορές που έχει αναφερθεί στο ρεπορτάζ ΑΕΚ τα όνομα του Πασαλίδη, είχε συνοδευτεί με "πωλείται" αξίας 1 εκατ. ευρώ (και περισσότερα), με χαμηλότερο αξιωθέν αντίτιμο τις 800.000 ευρώ.

Θα πει κάποιος, γίνεται να ζητήσει περισσότερα ο Αστέρας για έναν μη βασικό του ποδοσφαιριστή; Μόλις 4 ματς έχει πάρει φέτος ο Πασαλίδης, με τελευταίο στο πρωτάθλημα πριν 50 μέρες! Προφανώς έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα που είχε την τελευταία διετία, προφανέστερα δημιουργούνται εξ αυτού ερωτηματικά για το αν είναι ο στόπερ-ηγέτης που διατράνωνε επικοινωνιακά ο Δικέφαλος πως αναζητά.

Εντυπώση επίσης προκαλεί πως ο 23χρονος στόπερ εκπροσωπείται από τον μάνατζερ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, με τον οποίο στην Ενωση, σε κορυφαίο μάλιστα επίπεδο, ήταν σε πολύ μεγάλη κόντρα, χωρίς ποτέ να το κρύψουν.

Πάντως, μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι το γεγονός πως οι Κιτρινόμαυροι έσπευσαν νωρίς νωρίς να διαψεύσουν κατηγορηματικά το ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίθανη εξέλιξη! Τα "σκάει" η ΑΕΚ στον Ολυμπιακό - Φούντωσαν οι φήμες, αυτή είναι η συμφωνία

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags