Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Τσάβι Ρόκα: "Όργια" από Ρόκα: "Καθαρίζει" έξι, φέρνει 1+1 - Στον "αέρα" δύο top ονόματα και κίνηση-έκπληξη!
| 2019-11-21 19:35:00

"Όργια" από Ρόκα: "Καθαρίζει" έξι, φέρνει 1+1 - Στον "αέρα" δύο top ονόματα και κίνηση-έκπληξη!

του Νίκου Στεργίου
"Όργια" από Ρόκα: "Καθαρίζει" έξι, φέρνει 1+1 - Στον "αέρα" δύο top ονόματα και κίνηση-έκπληξη!

Μεγάλη μπάλα ο Ισπανός. Ποιοι... αγχώνονται. Αποκαλύψεις.

Από την Τρίτη με… υπογραφές νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ο Τσάβι Ρόκα, αναμένεται πλέον στην Αθήνα για την επίσημη παρουσίασή του, κάτι που σύμφωνα με τις αναφορές θα γίνει στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. Η δουλειά που περιμένει τον Ισπανό αυτονόητη και μπόλικη, δεν φαίνεται όμως το μεγαλύτερο  μέρος της να έχει να κάνει με προσθήκες εν όψει Ιανουαρίου.

Κύριο μέλημα του Ρόκα -αντικατοπτρισμός και των διοικητικών επιθυμιών- είναι η συνέχιση της διαδικασίας που ξεκίνησε με την αποδέσμευση του Τζανδάρη και το λύσιμο της συνεργασίας με τους υπόλοιπους των έξι "κομμένων" του καλοκαιριού. Από αυτή τη διαδικασία θα εξοικονομηθεί ένα ποσό που θα δοθεί για 1+1 μεταγραφές που θα γίνουν τον Ιανουάριο.

Η "σίγουρη", η προτεραιότητα, είναι αυτή ενός εξτρέμ. Τραγική η ανεπάρκεια των καλοκαιρινών επιλογών, Μπεκ και Μολό πιθανώς ακόμη να ζητηθεί να λύσουν επίσης τα συμβόλαιά τους, ο Ζαχίντ έστω και καθυστερημένα επιβεβαιώθηκε πως είναι προτιμότερο να παίζει πίσω από τον επιθετικό, ενώ ο Κολοβός εξτρέμ ήταν μόνο στο μυαλό του… Αναστασιάδη, ενόσω αυτός ήταν στον πάγκο της Εθνικής.

Και από τη στιγμή που ο μέχρι πέρυσι λογιζόμενος φορ, από το καλοκαίρι εξτρέμ και εσχάτως ξανά φορ Καμπετσής, μετριέται και αξιολογείται ως φουνταριστός, αυτό που θέλουν στον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο είναι μια όσο το δυνατόν πιο "σίγουρη" επιλογή στα άκρα, όπου έχουν ξεμείνει ο Χαζηγιοβάννης και ο (όχι ακραίος) Μπουζούκης.

Από εκεί και πέρα, η πρόσθετη κίνηση, θα αφορά έναν κεντρικό χαφ, αφού και εκεί, το καλοκαίρι δεν έφερε τα προσδοκώμενα. Για την ακρίβεια, το φθινόπωρο, αφού τότε αποκτήθηκε ο Φάουστο και από τότε… προετοιμάζεται.

Το κενό είναι δεδομένο στο ρόστερ, προφανώς ο Ισπανός με την έλευση του συμπατριώτη του θα πάρει μια επιπλέον πίστωση χρόνου, υπάρχει πρόθεση για περαιτέρω αξιοποίηση του νεαρού Αλεξανδρόπουλου,  αλλά αν και εφόσον τα πράγματα πάνε τόσο καλά και θετικά στο κομμάτι των αποδεσμεύσεων και εξοικονομηθούν χρήματα και (κυρίως) μπορέσει ο Ρόκα να βρει μια περίπτωση εντός οικονομικού και αγωνιστικού πλάνου του Παναθηναϊκού, τότε ίσως (δεν είναι δεδομένο ούτε με αυτές τις προϋποθέσεις) να γίνει αυτή η επιπλέον μια κίνηση, πέραν της δεδομένης -βάσει τουλάχιστον προθέσεων- που θα γίνει για έναν εξτρέμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέο "μπαμ" από Αλαφούζο - Υπογράφει με... βαρύ όνομα - Ήταν "τελειωμένος" - Φτιάχνει ομαδάρα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags