22/11/19 - 08:12

Τότε ξεκινάει η υπογειοποίηση - Πότε ολοκληρώνεται το έργο

Στην τελική ευθεία το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Sportdog Team
Τότε ξεκινάει η υπογειοποίηση - Πότε ολοκληρώνεται το έργο
850views 0shares

Ο project manager της «Αγιά Σοφιάς», Δημήτρης Ανδριόπουλος αποκάλυψε ότι τα έργα της υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια θα ξεκινήσουν στα μέσα Δεκεμβρίου και έδωσε το χρονοδιάγραμμα της ολοκλήρωσης τους.

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Sportime», ανέφερε:

«Προχωράμε κανονικά. Δεν αλλάζει τίποτε. Στις 10-15 Δεκεμβρίου αναμένεται να εγκατασταθεί η ΙΝΤΡΑΚΑΤ στη Νέα Φιλαδέλφεια για να πιάσει δουλειά και να αρχίσουν τα έργα. Οι διαδικασίες είναι όπως τις περιέγραψε η κα Κοσμίδη. Έχει εγκρίνει θετικά το Ελεγκτικό Συμβούλιο και απομένει να καθαρογραφεί η απόφαση. Το περιμένουμε τις προσεχείς ημέρες.

Τα επικαιροποιημένα δικαιολογητικά της ΙΝΤΡΑΚΑΤ είναι έτοιμα και θα κατατεθούν άμεσα. Η υπογραφή της σύμβασης ανάμεσα στην ΙΝΤΡΑΚΑΤ και την Περιφέρεια είναι υπόθεση μιας ημέρας και αμέσως μετά ξεκινά το έργο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ήδη το κλιμάκιο της ΙΝΤΡΑΚΑΤ κάνει μετρήσεις και προετοιμάζεται για να είναι όλα έτοιμα. Εκτιμούμε ότι 10-15 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει το έργο. Από εκεί και πέρα η διάρκειά του έχει ένα εύρος 8-16 μήνες. Διότι έχουμε να κάνουμε με υπόγεια δίκτυα κάτω από το δρόμο, τα οποία δεν γνωρίζει κανένας και θα τα δούμε για πρώτη φορά όταν γίνει το σκάψιμο. Γι αυτό υπάρχει μια τέτοια απόκλιση. Δεν έχει αλλάξει τίποτε και προχωράμε κανονικά. Όσα ειπώθηκαν και συμφωνήθηκαν στην τελευταία συνάντηση μας στην Περιφέρεια Αττικής ισχύουν κανονικά».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ