Facebook Pixel Νέναντ Κρστίτσιτς: "Τρελαμένοι" στην ΑΕΚ, τον "τελειώνει" ο Ίβιτς;
| 2019-11-22 10:08:00

Δεν παίζει και τα... σπάει όλα ο "χοντρός" του Μαρίνου - "Τρελαμένοι" στην ΑΕΚ, τον "τρώει" ο Ίβιτς;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Δεν παίζει και τα... σπάει όλα ο "χοντρός" του Μαρίνου - "Τρελαμένοι" στην ΑΕΚ, τον "τρώει" ο Ίβιτς;

Ήταν "καψούρα" Καρντόσο, "τάφος" στα Σπάτα. Χοντρό παρασκήνιο.

Πότε ο... Νέναντ δεν μπορεί. Κάπως έτσι μπορεί να μπει ένας τίτλος στην (όπου να 'ναι) ετήσια συνύπαρξη του Νέναντ Κρστίτσιτς και της ΑΕΚ. Ήρθε πέρυσι μετά (δικαιολογημένων βάσει των εμφανίσεών του) βαΐων και κλάδων, ως μια σημαντικότατη μεταγραφή από τον (συμμετέχοντα στο Τσάμπιονς Λιγκ) Ερυθρό Αστέρα.

Τότε, ήταν ανέτοιμος. Ή τουλάχιστον τον βρήκε ανέτοιμο (και κομματάκι υπέρβαρο) ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος κόντρα στα όσα "απαιτούσε" η βαρύτητα του deal, δεν τον έριξε εξ αρχής βασικό. Βοήθησε και ένας τραυματισμός που τον άφησε αρκετά πίσω, έφυγε ο Έλληνας τεχνικός και ο ρόλος του Σέρβου απλώς ενισχυτικός, συμπληρωματικός.

Η προπαρασκευαστικός όπως τουλάχιστον επικοινωνούνταν με φόντο τη φετινή σεζόν, όπου θα λογιζόταν ως βασικός και αναντικατάστατος, δικαιώνοντας πλέον τη μεταγραφή και τη δαπάνη.

Και όντως, για τον Μιγκέλ Καρντόσο ήταν αυτός από τον οποίο ξεκινούσε το κέντρο της Ένωσης. Δεν μακροημέρευσε όμως ο Πορτογάλος και παρότι η τάση για τον Σέρβο ήταν ίδια, η σταδιακή αυξητική επίδραση και ο ολοένα και μεγαλύτερος ρόλος που έπαιρνε ο Κώστας Γαλανόπουλος διατήρησαν αναλλοίωτο το στάτους του.

Εύλογα και ο ίδιος δεν έδειξε πρόθυμος να δεχθεί κάτι τέτοιο ακόμη και στην καθημερινότητα της ομάδας. Ποτέ δεν ήταν εξωστρεφής, ούτε καν με τους ομόγλωσσούς του, παρέμεινε αρκετά απόμακρος, εμφανώς όμως δείχνοντας πως δεν του αρέσει η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. 

Οι πρώτες (σοβαρές) σκέψεις στους διοικούντες προήλθαν από τα προ μηνός δημοσιεύματα στη Σερβία, με τα οποία εμφανίζονταν ο Ερυθρός Αστέρας έτοιμος να καταθέσει πρόταση για να πάρει τον Νέναντ Κρστίτσιτς πίσω από την ΑΕΚ.

Διαψεύστηκε ως προοπτική από την Ένωση, ο Ίλια Ίβιτς όμως -που προφανώς στην πατρίδα του τις έχει τις άκρες του- έμαθε πως δεν ήταν... παραμύθια τα εν λόγω δημοσιεύματα. Και φτάνουμε στο τώρα: πρώτα ο... πονοκέφαλος και η αντικατάστασή του στο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τώρα γαστρεντερίτιδα και εξαιρετικά αμφίβολος για το πολύ σημαντικό κυριακάτικο ματς με τον Άρη.

Αυτονόητο πως η ίωση που τον ταλαιπωρεί αυτές τις μέρες, δεν αμφισβητείται και ούτε φυσικά μπορεί να θεωρηθεί ο ίδιος -κατ' οποιονδήποτε τρόπο- υπεύθυνος. Είναι όμως ακόμη ένα... καρμικό δείγμα πως η συγκεκριμένη συνύπαρξη δεν "περπατάει", δεν είναι λειτουργική.

Ούτε για την ομάδα, που δεν έχει βρει τον τρόπο να πάρει τον παίκτη του... Ερυθρού Αστέρα ως τώρα, ούτε για τον Σέρβο, ο οποίος και δυσκολεύεται πολύ, αλλά και δεν δείχνει διάθεση να ανεβάσει level στην προσπάθειά του για να (τουλάχιστον) κερδίσει κόσμο μέσα στην ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο: Παίρνει παίκτη από τη Β’ Εθνική ο Ίβιτς - Έτσι θα χτυπήσει πρωτάθλημα;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags