Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Λάζαρος Λάμπρου: Ποιος Παναθηναϊκός; Εκεί θέλει να συνεχίσει την καριέρα του!
| 2019-11-22 14:20:00

Κάψτε όλα τα σενάρια: Εκεί συνεχίζει την καριέρα του ο Λάμπρου - Είναι αποφασισμένο, πάει δανεικός

του Λάζαρου Γεωργίδη
Κάψτε όλα τα σενάρια: Εκεί συνεχίζει την καριέρα του ο Λάμπρου - Είναι αποφασισμένο, πάει δανεικός

Τι γίνεται με την "καψούρα" Σαββίδη. Γιατί φεύγει. Μένει Ελλάδα;

Ήταν, μέχρι πρόσφατα, μια από τις μεγαλύτερες "καψούρες" του Γιώργου Σαββίδη. Ο ίδιος άλλωστε ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ -εξ αυτής της "καψούρας"- ήταν που είχε από πολύ νωρίς στη διάρκεια της περυσινής σεζόν, ενόσω ο Λάζαρος Λάμπρου πραγματοποιούσε μια τόσο καλή σεζόν στην Ερεντιβίζιε που το θέμα της... μονιμοποίησης του στη Φορτούνα Σιτάρντ (όπου είχε παραχωρηθεί δανεικός) απασχολούσε σοβαρά, ξεκαθάριζε -αρχικά διαδικτυακά- πως ο 21χρονος εξτρέμ θα παραμείνει στο ρόστερ των πρωταθλητών.

Και στη συνέχει το επιβεβαίωσε, όταν προσφέροντας νέο τετραετές συμβόλαιο στον παίκτη, με αποδοχές γύρω στις 200.000 ευρώ ετησίως, τον κράτησε στην Τούμπα. Με νέες συνθήκες όμως, νέο προπονητή, ήδη γεμάτη ανταγωνισμό τη θέση του και σαφώς μεγαλύτερες απαιτήσεις.

Πλησιάζουμε στα μέσα της χρονιάς και όπως φαίνεται η εν λόγω επιλογή δεν έχει δικαιώσει κανέναν, αφού ο Λάζαρος Λάμπρου δεν έχει αγωνιστεί καθόλου στους πρωταθλητές, ενώ είδηση αποτελεί ακόμη και όταν βρίσκεται στην αποστολή του ΠΑΟΚ. 

Προφανώς εκτός πλάνων του Αμπέλ Φερέιρα ο διεθνής με την Ελπίδων μεσοεπιθετικός, εύλογα έχει ανοίξει ξανά θέμα παραμονής του στην Τούμπα, αφού θεωρείται δεδομένο πως τον Ιανουάριο θα φύγει ξανά, πάλι δανεικός.

Με αυτήν τη -σχεδόν-βεβαιότητα και τον συνδυασμό ότι ο Παναθηναϊκός αναζητά εξτρέμ εν όψει της επερχόμενης μεταγραφικής περιόδου, κυκλοφόρησαν σενάρια που θέλουν τις δύο πλευρές να έχουν προσεγγίσει και να γίνεται κίνηση από τους Πράσινους για τον δανεισμό του προερχόμενου από τις ακαδημίες του συλλόγου ποδοσφαιριστή. 

Δεν υπάρχει όμως τέτοια περίπτωση. Αφενός γιατί στο Τριφύλλι δεν θέλουν να πάρουν τον παίκτη δανεικό από τον Δικέφαλο (και όχι μόνο για οικονομικούς λόγους), αφετέρου γιατί και στην Τούμπα δεν θέλουν να δανείσουν τον νεαρό άσο στους Πράσινους, αλλά και τέλος και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει ως προτεραιότητα του έναν νέο δανεισμό στο εξωτερικό και κατά προτίμηση στη... δοκιμασμένη Ολλανδία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Παρμένος" ο Σαββίδης - Σκάνε "ρουκέτες" μετά το Καραϊσκάκη - Θα... σαλτάρουν οι ΠΑΟΚτσήδες

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags