Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Καρφί" Λοβέρα για Μαρτίνς; - "Αν παίξω περισσότερο, θα..."
| 2019-11-22 19:15:00

"Καρφί" από άσο του Ολυμπιακού για Μαρτίνς; - "Αν παίξω περισσότερο, θα..."

Sportdog Team
"Καρφί" από άσο του Ολυμπιακού για Μαρτίνς; - "Αν παίξω περισσότερο, θα..."

Δήλωση που θα συζητηθεί.

Ολυμπιακός: Ο Μάξι Λοβέρα μίλησε στην κάμερα της Nova για το προσεχές παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο και τη μέχρι τώρα πορεία του στους Πειραιώτες.

Όπως τόνισε ο Αργεντινός άσος, αυτό που χρειάζεται για να προσαρμοστεί πλήρως στο ευρωπαϊκό στιλ παιχνιδιού και τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού είναι να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πού χρειάζεται βελτίωση στο παιχνίδι του: «Αυτό που χρειάζομαι για να προσαρμοστώ απόλυτα στο παιχνίδι της ομάδας και στο ευρωπαϊκό στυλ ποδοσφαίρου είναι τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής, με τον χρόνο θα αποκτήσω τον ρυθμό που επιθυμώ και μονάχα τότε θα μπορέσω να αποδείξω τις ικανότητες μου».

Για το πρώτο του γκολ: «Το περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία και ελπίζω να έρθει γρήγορα το πρώτο μου γκολ με τον Ολυμπιακό».

Για τα εγκωμιαστικά σχόλια του Αριέλ Ιμπαγάσα προς το πρόσωπό του: «Θέλω να τον ευχαριστήσω για τα καλά του λόγια, ελπίζω να πάω καλά στην ομάδα του Ολυμπιακού να σκοράρω πολλά γκολ και να κερδίσω τίτλους».

Για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο: «'Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, χρειάζεται μεγάλη προσοχή, να είμαστε συγκεντρωμένοι, να κάνουμε τη δουλειά μας, να παίξουμε καλά και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς καθώς αυτό είναι που μετράει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags