Facebook Pixel ΑΕΚ - Ξάνθη: Απίστευτα πράγματα με Κάναντι - Πάει στην ΑΕΚ... τρέχοντας - Περιμένει το ΣΚ την αλλαγή προπονητή!
| 2019-11-22 20:02:00

Απίστευτα πράγματα με Κάναντι - Πάει στην ΑΕΚ... τρέχοντας - Περιμένει το ΣΚ την αλλαγή προπονητή!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απίστευτα πράγματα με Κάναντι - Πάει στην ΑΕΚ... τρέχοντας - Περιμένει το ΣΚ την αλλαγή προπονητή!

Χαμός για τον Αυστριακό. Ποιος τον "έκοψε" και ποιος τον θέλει;

ΑΕΚ - Ξάνθη: Η… Καναντί-μανία δεν σταματάει στην Ελλάδα. Η ομολογουμένως απόλυτα επιτυχημένη διετία του Αυστριακού τεχνικού στον Ατρόμητο, τον έχει μετατρέψει σε περιζήτητο… γαμπρό, τώρα που έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της καριέρας του, απολυόμενος από τη Νυρεμβέργη ύστερα από ούτε τέσσερις μήνες στα ηνία της και πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος.

Γνωστό το ενδιαφέρον του Ατρόμητου για τον πρώην τεχνικό, αν και πρέπει να σημειωθεί πως δεν είναι όλοι στο Περιστέρι υποστηρικτές μιας τέτοιες επιστροφής, με την πλευρά του ίδιου του Αυστριακού τεχνικού τις τελευταίες μέρες να προσπαθεί να δώσει διαστάσεις… σίριαλ στο που θα συνεχίσει την καριέρα του, παρότι αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει το παραμικρό ενδιαφέρον απ’ οπουδήποτε άλλου εκτός από την Ελλάδα.

Ο Κάναντι εννοείται πως θα πήγαινε… τρέχοντας στην ΑΕΚ, αλλά δεν υπάρχει το παραμικρό ενδιαφέρον και καμία απολύτως προοπτική για κάτι τέτοιο (κάτι που το κατάλαβε ο Αυστριακός πολύ γρήγορα, όταν οι άνθρωποι του επιδίωξαν προσέγγιση της Ενωσης) και σήμερα βάσει δημοσιευμάτων, φέρεται να μιλάει και με την Ξάνθη.

Εδώ είναι προφανώς το «ζουμί» της υπόθεσης και είναι αυτονόητο πως δεν αφορά τον Κάναντι, αλλά τους ακρίτες. Ο προβληματισμός που υπάρχει από το πρόσφατο αρνητικό σερί τους και την αγωνιστική καθίζηση του τελευταίου (περίπου) διμήνου, θα ήταν παράλογο να μην αγγίξει τον Κίκο Ραμίρεθ. Ξεκίνησε εντυπωσιακά ο Ισπανός,  όπως φυσικά και η ομάδα του, αλλά πλέον δεν κρύβονται (και φτάνουν και… παντού) οι ενστάσεις και οι αμφιβολίες αναφορικά με το αν μπορεί να κρατήσει το επίπεδο της Ξάνθης σε επίπεδα εξάδας.

Δεν λείπουν μάλιστα οι φήμες που θέλουν τον Ισπανό να παίζει την καρέκλα του στο αυριανό ματς της Λαμίας, όπου αν η Ξάνθη μείνει για πέμπτη αγωνιστική χωρίς νίκη (κυρίως φυσικά γνωρίζοντας τέταρτη ήττα σε αυτό το διάστημα), τότε τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα για τον Ραμίρεθ. Και με αυτό το σενάριο, τότε ναι, ίσως τεθεί και θέμα Κάναντι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πρόταση-έκπληξη στην UEFA - Έρχεται μεγάλος ευρωπαϊκός τελικός στην Ελλάδα - Δική μας η κούπα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags