Facebook Pixel Τζένοα - Τάσος Δώνης: Χαμός στην Ευρώπη, εκεί πάει με 8.000.000
| 2019-11-23 10:13:00

Χαμός στην Ευρώπη με Τάσο Δώνη - Απίστευτο τι γράφτηκε - Εκεί πάει με 8.000.000 - "Τρελή" συμφωνία

του Νίκου Στεργίου
Χαμός στην Ευρώπη με Τάσο Δώνη - Απίστευτο τι γράφτηκε - Εκεί πάει με 8.000.000 - "Τρελή" συμφωνία

Ξεχάστε την Τζένοα. Αυτή η ομάδα τα... σκάει. Είναι μανατζεριά;

Τζένοα - Τάσος Δώνης: Προκαλεί ομολογουμένως εντύπωση. Το φλερτ κράτησε καιρό, για αρκετές μεταγραφικές περιόδους. Και το περασμένο καλοκαίρι η Τζένοα (στο μιλητό έστω) έφτασε πιο κοντά από ποτέ στο να κάνει δικό της τον Τάσο Δώνη. Σύμφωνα όμως με τον μανατζερικό μύθο, οι Γενοβέζοι δεν κατάφεραν να αποδεσμεύσουν ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν στην ίδια θέση με τον Ελληνα διεθνή και δεν προχώρησαν τελικά στην κατάθεση πρότασης στη Στουτγάρδη.

Μικρό το κακό για τον παίκτη, αφού έστω και στο παρά ένα του κλεισίματος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, βρήκε νέα στέγη στη γαλλική Ρεμς. Εκεί, η αλήθεια είναι πως δεν πηγαίνει καλά. Παίζει ελάχιστα, συνήθως ερχόμενος από τον πάγκο, χωρίς να έχει τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής για να βρει ρυθμό και να αρχίσει να καθιερώνεται και να σκοράρει (ακόμη δεν έχει γκολ στο ενεργητικό του).

Μοιραίος ο παραγκωνισμός του στην Εθνική, το ερωτηματικό όμως προέκυψε με τα χθεσινά δημοσιεύματα που θέλουν την Τζένοα να επανέρχεται για να τον κάνει δικό της. Το ερώτημα που προκύπτει είναι, η καλοκαιρινή συμφωνία της Ρέμς με τη Στουτγάρδη, όπως τουλάχιστον αυτή διέρρευσε στα media, προβλέπει τον ετήσιο δανεισμό του Έλληνα άσου και υποχρεωτική option αγοράς στο τέλος της σεζόν έναντι 8 εκατ. ευρώ.

Αν είναι έτσι λοιπόν, πως προκύπτει το ενδιαφέρον της Τζένοα; Πού θα γίνει πρόταση για την αγορά του; Ο ποδοσφαιριστής ουσιαστικά ανήκει στη Ρεμς, το 100% των δικαιωμάτων του όμως θα το πάρει στο τέλος της σεζόν καταβάλλοντας -πάντα σύμφωνα με τις διαρροές της αυγουστιάτικης συμφωνίας- υποχρεωτικά το ποσό που έχει συμφωνηθεί.

Οπότε, είτε η ανακίνηση του όλου θέματος με την Τζένοα δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα... ξαναζεσταμένο φαγητό, που σερβίρεται προκειμένου να εξυπηρετήσει καταστάσεις, είτε πολύ απλά η καλοκαιρινή συμφωνία Στουτγάρδης - Ρεμς - Δώνη δεν είναι αυτή που δημοσιοποιήθηκε. Διαφορετικά, επαναλαμβάνουμε, δεν έχει κανένα νόημα η παραμικρή κίνηση όχι μόνο εκ μέρους της Τζένοα, αλλά οποιασδήποτε άλλης ομάδας τη δεδομένη χρονική στιγμή για τον διεθνή Ελληνα επιθετικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα Αυγενάκη στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Τι ζήτησε από την UEFA, θα τρελαθούν όλοι οι οπαδοί!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags