Facebook Pixel Ολυμπιακός: Σκληρή αυτοκριτική Μπουχαλάκη και "ασπίδα" σε Μαρτίνς!
| 2019-11-23 23:44:00

Σκληρή αυτοκριτική Μπουχαλάκη και "ασπίδα" σε Μαρτίνς!

Sportdog Team
Σκληρή αυτοκριτική Μπουχαλάκη και "ασπίδα" σε Μαρτίνς!

Δεν "μάσησε" τα λόγια του ο διεθνής άσος.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης δεν έψαξε για δικαιολογίες μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού στην έδρα του Πανιωνίου.

Ο μέσος των Πειραιωτών τόνισε πως το σημερινό αποτέλεσμα πρέπει να ταρακουνήσει την ομάδα, ενώ υποστήριξε πως η ευθύνη βαραίνει μόνο τους παίκτες και όχι τον Πέδρο Μαρτίνς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:

Για το πως ήρθε το 1-1: «Δεν το περιμέναμε και μετά το 1-0 ήμασταν νωχελικοί. Έπρεπε να καθαρίσουμε το ματς νωρίτερα. Είχαμε τις ευκαιρίες αλλά δεν τα καταφέραμε. Είμαστε απογοητευμένοι».

Για τις δηλώσεις του Μαρτίνς: «Πρέπει κάποιοι παίκτες να βγουν μπροστά και να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους στη δύσκολη στιγμή. Η ευθύνη βαραίνει καθαρά τους παίκτες και δεν φταίει ο προπονητής».

Για τον Βαλμπουενά: «Ο Βαλμπουενά είναι ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής. Το καλό είναι πως είναι υγιής και μπορεί να μας βοηθήσει».

Για το πως θα λειτουργήσει το ματς αυτό: «Δεν το περιμέναμε αλλά ίσως μας βοηθήσει. Το πιο σημαντικό είναι να παίζουμε για την ομάδα πάνω απ΄ όλα. Έχουμε την ποιότητα, τον χαρακτήρα και τους παίκτες για να το ξεπεράσουμε. Πρέπει να προχωρήσουμε και να αφήσουμε πίσω το ματς. Ισως μας ταρακουνήσει λίγο η σημερινή ισοπαλία, για να δώσουμε περισσότερα. Πρέπει όλοι να βελτιωθούμε σαν ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να κερδίζει».

Για τη συνέχεια: «Το παιχνίδι της Τρίτης και το παιχνίδι της Κυριακής είναι διαφορετικά. Πρέπει να δούμε το κάθε ματς ξεχωριστά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags