Facebook Pixel "Κόλλησαν" στη βροχή Αστέρας και Βόλος
| 2019-11-24 19:08:00

"Κόλλησαν" στη βροχή Αστέρας και Βόλος - Έμειναν στο μηδέν στην Τρίπολη!

Sportdog Team
"Κόλλησαν" στη βροχή Αστέρας και Βόλος - Έμειναν στο μηδέν στην Τρίπολη!

Ματς που γρήγορα θα ξεχαστεί (0-0).

Ύστερα από ένα κάκιστο παιχνίδι που έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή στην Τρίπολη, Αστέρας και Βόλος μοιράστηκαν βαθμούς καθώς αναδείχτηκαν ισόπαλοι 0-0.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος, χωρίς όμως να ενθουσιάζουν, έχοντας μία πολύ καλή ευκαιρία με τον Αουρέγκι στο 40', όταν η κεφαλιά του πέρασε λίγο έξω από τα δοκάρια του Μελίσσα.

Οι ισορροπίες άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Τασουλή στο 57', με τον Βόλο να πιέζει για το γκολ και να έχει ορισμένες καλές στιγμές, όπως αυτή του 73' όταν η σέντρα-σουτ του Ζοάο έφυγε λίγο άουτ.

Στο 88' οι Βολιώτες πέτυχαν γκολ που ακυρώθηκε ορθά ως οφσάιντ, ενώ στο 92' ο Αστέρας παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο, έφτασε μια ανάσα από το γκολ, αφού ο Λουίς Φερνάντεθ σούταρε μέσα από την περιοχή μετά από κόρνερ, όμως η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.

Το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος με τον Αστέρα να πηγαίνει στους 11 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική να αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό και τον Βόλο να πηγαίνει στους 13 και την επόμενη αγωνιστική να παίζει με την ΑΕΛ στη Λάρισα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης (Χιμένεθ): Παπαδόπουλος - Κώτσιρας, Βαλιέντε, Σουάρεθ, Τασουλής - Μπ. Φερνάντεθ, Καπίγια – Ριέρα (60’ Άνχελ Μαρτίνεθ), Λ. Φερνάντεθ, Σίτο (79’ Μουνάφο) – Χαουρέγι (68’ Μ. Φερνάντεθ)

Βόλος (Φεράντο): Μελίσσας – Ντεντάκης, Τσίκα, Δημόπουλος, Φεράρι – Τσοκάνης, Μαξ – Τόρες (94’ Ατιγιάτ), Μάντζης, Ζοάο (87’ Λύρατζης) - Γέντρισεκ (45’+1’ Τσαούσης)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags