Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Τελειώνει" κι άλλο κορυφαίο όνομα μετά τον Πασχαλάκη!
| 2019-11-25 11:12:00

Νέα βόμβα στην Τούμπα μετά τον Πασχαλάκη - "Τελειώνει" κι άλλο μεγάλο όνομα - Απίστευτα πράγματα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Νέα βόμβα στην Τούμπα μετά τον Πασχαλάκη - "Τελειώνει" κι άλλο μεγάλο όνομα - Απίστευτα πράγματα!

Απρόσμενη εξέλιξη, ψάχνονται όλοι. Παρασκήνιο που... ζεματάει.

ΠΑΟΚ: Τελευταίο του παιχνίδι βασικός; Στις 14 Σεπτεμβρίου στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο. Εκτοτε, τρεις ολιγόλεπτες συμμετοχές. Σαφές ελαφρυντικό ο τραυματισμός του, αλλά μετά την τελευταία του εμφάνιση, ανήμερα της ονομαστικής του γιορτής στον Βόλο, ερχόμενος από τον πάγκο, ο Δημήτρης Πέλκας έχει τρεις συνεχόμενες παρουσίες στην αποστολή κόντρα σε Παναθηναϊκό, ΟΦΗ και ΑΕΛ, χωρίς να "γράψει" ούτε ένα λεπτό συμμετοχής, χωρίς να πατήσει χορτάρι!

Κι αυτό ενώ είναι πανθυμολογούμενο και προφανές πως ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ διανύει περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος, ενώ γενικότερα, πέραν του Δημήτρη Λημνιού, από τους μεσοεπιθετικούς των πρωταθλητών δεν υπάρχει κανείς άλλος που να ξεχωρίζει.

Σαφές λοιπόν ότι κάτι τρέχει με τον διεθνή μέσο. Φως - φανάρι πως δεν είναι όλα καλά και ρόδινα. Επίσης σαφέστερο πως τα σενάρια που προέκυψαν τις τελευταίες μέρες και θέλουν τον ΠΑΟΚ να αξιώνει ως και 5 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του εν όψει της επερχόμενης μεταγραφικής περιόδου, δεν έχουν καμία απολύτως βάση.

Με αυτές τις συνθήκες, με αυτήν την όχι και τόσο καλή (για να το θέσουμε κομψά) σχέση των δύο πλευρών, με τη διαδικασία αναπροσαρμογής και ανανέωσης του συμβολαίου του παίκτη "παγωμένη" από το περυσινό φθινόπωρο και καμία απολύτως ένδειξης... σύμπνοιας και ομοθυμίας για να ξεκινήσουν αυτές στο επόμενο διάστημα (υπενθυμίζουμε πως το συμβόλαιο του διεθνούς άσου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, οπότε ο Δικέφαλος ως το ερχόμενο καλοκαίρι θα πρέπει να πάρει αποφάσεις…), μια πρόταση, μια οποιαδήποτε για την ακρίβεια πρόταση, θα έμοιαζε και για τις δύο πλευρές ως μάννα εξ ουρανού.

Δεν υπάρχει όμως απολύτως τίποτα. Και δεν υπάρχει ούτε καν υπόνοια πως μπορεί να προκύψει από οπουδήποτε. Και φυσικά, οι "ασπρόμαυροι" δεν θα έθεταν ποτέ αξιώσεις όπως οι προαναφερθείσες. Το θέμα όμως, εφόσον δεν υφίσταται τέτοιο ενδεχόμενο, δεν είναι αυτό. Είναι τι ακριβώς συμβαίνει με τον αρχηγό των πρωταθλητών και κατά το κοινώς λεγόμενο "τρώει" τόσο και συνεχή πάγκο… 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Τελείωσαν" τον Πασχαλάκη στον ΠΑΟΚ - Αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του - Όνομα-έκπληξη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags