Facebook Pixel Αποθέωση Κούγια για ΠΑΟΚ και Σαββίδη - "Καρφί" για οπαδούς - "Κάποιοι άρρωστοι βρίζουν την ΑΕΛ"
| 2019-11-25 21:57:00

Αποθέωση Κούγια για ΠΑΟΚ και Σαββίδη - "Καρφί" για οπαδούς - "Κάποιοι άρρωστοι βρίζουν την ΑΕΛ"

Sportdog Team
Αποθέωση Κούγια για ΠΑΟΚ και Σαββίδη - "Καρφί" για οπαδούς - "Κάποιοι άρρωστοι βρίζουν την ΑΕΛ"

Τι υποσχέθηκε στον Δικέφαλο για το επόμενο μεταξύ τους ματς.

Ο Αλέξης Κούγιας ευχαρίστησε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του Δικεφάλου για τη φιλοξενία που επεφύλαξαν στην ΑΕΛ, στο χθεσινό παιχνίδι στην Τούμπα.

Ο ισχυρός άνδρας των "βυσσινί" ευχαρίστησε επίσης την οικογένεια Σαββίδη για τη φιλοξενία του γιού του, που βρέθηκε μαζί με συμμαθητές του στη σουίτα του γηπέδου.

Πάντως, ο Αλέξης Κούγιας πέταξε και το... καρφί του για μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ, χαρακτηρίζοντάς τους ως "άρρωστους που βρίζουν συνεχώς την ΑΕΛ".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ και προσωπικά ο κ. Αλέξης Κούγιας θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και τους οπαδούς τους ΠΑΟΚ (δεν μιλάμε για κάποιους "άρρωστους" οργανωμένους που βρίζουν μονίμως τη Λάρισα) για την υπέροχη φιλοξενία την οποία προσέφεραν στους ποδοσφαιριστές μας, στους προπονητές μας και στους διοικούντες μας.

Επιφυλασσόμεθα να ανταποδώσουμε με ακόμα καλύτερο τρόπο στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου στη Λάρισα και ευελπιστούμε και στα play offs.

Ειδικά ο κ. Κούγιας θέλει να ευχαριστήσει την οικογένεια Σαββίδη για την φιλοξενία του γιου του Χρήστου και των συμμαθητών του (βρίσκονται σε πενθήμερη εκδρομή στη Θεσσαλονίκη) σε ιδιαίτερη σουίτα και με έναν πολύ ζεστό τρόπο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags