Facebook Pixel ΑΕΚ: Ραγδαίες εξελίξεις στην ΑΕΚ – Τέλος ο Κωστένογλου – Αποφάσισε ο Τίγρης, αυτόν θέλει!
| 2019-11-25 20:23:00

Ραγδαίες εξελίξεις στην ΑΕΚ – Τελειώνει άμεσα ο Κωστένογλου – Αποφάσισε ο "Τίγρης", αυτόν θέλει!

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις στην ΑΕΚ – Τελειώνει άμεσα ο Κωστένογλου – Αποφάσισε ο "Τίγρης", αυτόν θέλει!

Τρέχει ο Ίβιτς, ίσως ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες.

ΑΕΚ: Η ισοπαλία από τον Άρη και κυρίως η νέα κάκιστη εμφάνιση της ΑΕΚ, φαίνεται πως υποχρεώνει την διοίκηση να προχωρήσει άμεσα σε αλλαγή προπονητή.

Η πρόθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη, μετά και τη σχετική συζήτηση με τον Ίλια Ίβιτς, ήταν να βγει η σεζόν με τον Νίκο Κωστένογλου, ωστόσο αυτό το πλάνο δεν προχώρησε και πλέον... τρέχουν για τον διάδοχό του.

Ο Ίβιτς πήρε τη σχετική εντολή και ψάχνει άμεσα τον νέο προπονητή της ΑΕΚ, με τις πληροφορίες αν αναφέρουν πως θέλουν μάλιστα να κάθεται στον πάγκο στο ματς του Σαββάτου με τον ΟΦΗ στην Κρήτη!


Πρώτος στόχος ήταν και παραμένει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, η περίπτωση του ωστόσο είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς είναι στον Ερυθρό Αστέρα ο οποίος το βράδυ της Τρίτης υποδέχεται τη Μπάγερν Μονάχου και ακόμα έχει ελπίδες για πρόκριση στο Europa League.

Υπάρχουν πάντως κι άλλοι προπονητές στη λίστα της ΑΕΚ και ήδη έχει γίνει με κάποιους επαφή, ενώ υπάρχει ακόμα και το σενάριο να κλείσει η Ένωση προπονητή για το καλοκαίρι και να έρθει άλλος για τώρα, ώστε να βγει η σεζόν. Φυσικά, αν προχωρήσει η διοίκηση σε αυτή την επιλογή, ο τεχνικός που θα έρθει τώρα θα γνωρίζει από την αρχή ότι θα είναι με ημερομηνία λήξης, κάτι το οποίο θα ξέρουνε και οι παίκτες!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags