Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Ασπίδα" Σεμέδο σε Μεριά: "Είναι εξαιρετικός παίκτης, πρέπει να ωριμάσουμε" - "Καρφιά" από Ομάρ!
| 2019-11-27 01:07:00

"Ασπίδα" Σεμέδο σε Μεριά: "Είναι εξαιρετικός παίκτης, πρέπει να ωριμάσουμε" - "Καρφιά" από Ομάρ!

Sportdog Team
"Ασπίδα" Σεμέδο σε Μεριά: "Είναι εξαιρετικός παίκτης, πρέπει να ωριμάσουμε" - "Καρφιά" από Ομάρ!

Δηλώσεις που θα συζητηθούν...

Ολυμπιακός: Ο Ρούμπεν Σεμέδο δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να ωριμάσει σαν ομάδα και τόνισε πως ό,τι και να συμβεί οι Ερυθρόλευκοι παίζουν πάντα με τεράστιο κίνητρο, ενώ υπερασπίστηκε τον συμπαίκτη Γιασίν Μεριά που έκανε τραγικό λάθος στο 2-2.

«Ο Ολυμπιακός πρέπει να ωριμάσει και να μάθει από τα λάθη του γιατί αυτά τα λάθη τα πληρώνεις στο Champions League» είπε ο σκόρερ του δεύτερου γκολ των Ερυθρόλευκων, ο οποίος ρωτήθηκε αν εννοεί το ατομικό λάθος του Μεριά. «Οχι, δεν είναι δίκαιο αυτό για τον Μεριά, ο οποίος είναι εξαιρετικός παίκτης. Μιλάμε για όλους, δεν αναφέρομαι σε αυτό. Πρέπει όλοι μαζί να δουλέψουμε για να διορθώσουμε αυτά τα λάθη».

Ο Πορτογάλος σέντερ-μπακ, μίλησε για τα ματς που έρχονται. «Είμαστε ο Ολυμπιακός ένα πολύ μεγάλο club, έχουμε συνηθίσει να παίζουμε μεγάλα ματς. Είμαστε έμπεροι, δυνατοί παίκτες, ό,τι και αν συμβεί παίζουμε με πολύ μεγάλο κίνητρο. Δεν είχαμε άσχημο κλίμα παρά την απώλεια στο πρωτάθλημα».

Ομάρ: "Δεν μπορείς να κάνεις τέτοια λάθη..."

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μετά το Τότεναμ – Ολυμπιακός 4-2: «Κάναμε πάρα πολύ καλή αρχή, ιδανική, ακριβώς όπως είχαμε προγραμματίσει το παιχνίδι. Όμως σε αυτό το επίπεδο δεν μπορεί να κάνεις τέτοια λάθη. Δώσαμε το 1ο γκολ στον αντίπαλο και σε αυτό το επίπεδο αυτό το πληρώνεις ακριβά. Χάσαμε τον έλεγχο στη συνέχεια και δεν κρύβω ότι είμαι απογοητευμένος για το ότι δεν πήραμε θετικό αποτέλεσμα μετά από τέτοιο παιχνίδι.

Κάναμε καλά παιχνίδια απέναντι στην Τότεναμ, όμως τα πάντα είναι θέμα λεπτομερειών. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις καλές στιγμές μας, αυτοί το κάνανε. Πρέπει να είσαι έξυπνος και να διαχειρίζεσαι το παιχνίδι, η Τότεναμ το έκανε καλύτερα στις κρίσιμες στιγμές. Δεν μπορεί να κάνεις τέτοια λάθη και να δίνεις πράγματα στον αντίπαλο σε αυτό το επίπεδο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags