Facebook Pixel Άρη: Τρεις επιλογές για αντί-Ιντέγε
| 2019-11-27 15:48:00

Πονοκέφαλος στον Άρη – Ψάχνει για αντί-Ιντέγε ο Ένινγκ

Sportdog Team
Πονοκέφαλος στον Άρη – Ψάχνει για αντί-Ιντέγε ο Ένινγκ

Ποιες επιλογές υπάρχουν.

Άρη: Τρεις επιλογές για αντί-Ιντέγε

Ανάμεσα από τρεις επιλογές καλείται να αποφασίσει ο Μίχαελ Ένινγκ για τον αντικαταστάτη του Μπράουν Ιντέγε στον αγώνα με την Λαμία, μετά την αποβολή του Νιγηριανού στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Το ματς με την ομάδα της Φθιώτιδας θα είναι το πρώτο φετινό ματς που θα είναι εκτός, καθώς είχε αγωνιστεί σε όλα τα ματς των προκριματικών του Europa League και σε όλα του Πρωταθλήματος. Είχε μέχρι στιγμής παρουσία στην αρχική ενδεκάδα σε 15 ματς!

Με δεδομένη λοιπόν την απουσία του, ο Μίχαελ Ένινγκ καλείται να βρει ποιος παίκτες θα παίξει βασικός στην κορυφή της επίθεσης του Άρη. Οι τρεις επιλογές σύμφωνα με τo pressaris.gr είναι οι εξής:

Δημήτρης Διαμαντόπουλος: Έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, κάτι που έδειξε και στο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Από τους τρεις που διεκδικούν να καλύψουν το κενό, είναι ο μόνος του οποίου είναι η φυσική του θέση και στην οποία αποκλειστικά αγωνίζεται.

Νικολά Ντιγκινί: Δοκιμάστηκε σε αυτή την θέση αρκετές φορές πέρσι. Φέτος δεν έχει αγωνιστεί ως επιθετικός περιοχής, παρά μόνο πίσω από αυτόν ή στα άκρα. Γνωρίζει την θέση, μπορεί να δώσει ύψος και πολλές μάχες. Πέτυχε κάποια γκολ πέρσι ως φορ περιοχής, όμως δεν είναι η φυσική του θέση και φάνηκε σε πολλά ματς, με την δυσκολία του να σκοράρει.

Ντάνιελ Λάρσον: Σε πρόσφατη κουβέντα του με τον Ένινγκ του μετέφερε πως θέλει να αγωνίζεται, είτε στην κορυφή της επίθεσης, είτε πίσω από τον φορ, καθώς εκεί είναι η πραγματική του θέση και όχι στα άκρα όπως παίζει στον Άρη και όχι μόνο τα τελευταία χρόνια. Ο Γερμανός το “τέσταρε” στο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ και στο ματς με την ΑΕΚ και διαπίστωσε πως ο Σουηδός είχε δίκιο. Μπορεί να δώσει ταχύτητα και να πιέσει τον αντίπαλο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags