Facebook Pixel Παναγιώτης Ρέτσος: Απρόσμενη εξέλιξη για Ρέτσο - Είναι... τελειωμένος - Σε ποια ομάδα τον στέλνουν; Ρε λέτε;
| 2019-11-27 19:31:00

Απρόσμενη εξέλιξη για Ρέτσο - Είναι... τελειωμένος - Σε ποια ομάδα τον στέλνουν; Ρε λέτε;

του Παναγιώτη Νικολάου
Απρόσμενη εξέλιξη για Ρέτσο - Είναι... τελειωμένος - Σε ποια ομάδα τον στέλνουν; Ρε λέτε;

Δεν... σώνεται με τίποτα! Τι συνέβη; Κάτι μυριστήκαμε...

Από τα αξιοσημείωτα της χθεσινής βραδιάς, του πρώτου μέρους της 5ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ, η παρουσία του Παναγιώτη Ρέτσου στη βασική ενδεκάδα της Λεβερκούζεν στο εκτός έδρας παιχνίδι της με τη Λοκομοτίβ Μόσχας. 

Ο 21χρονος αμυντικός αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τις "ασπιρίνες" μετά από ακριβώς έναν χρόνο, αφού το αμέσως προηγούμενο παιχνίδι του ήταν μια 33λεπτη συμμετοχή στις 29 Νοεμβρίου 2018 κόντρα στη Λουντογκόρετς στο πλαίσιο του Γιουροπα Λιγκ, συμμετοχή που ήταν και η μόνη του στην περυσινή σεζόν, όπου καταταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς.

Χθες, αγωνίστηκε ως δεξιός μπακ, σε άμυνα τεσσάρων με τον Πέτερ Μπος να διαφοροποιεί το αγαπημένο του σχήμα με τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς παρατάσσοντας τετράδα στην άμυνα. Παρότι εμφανώς "σκουριασμένος" και σίγουρα χωρίς να παίζει στη φυσική του θέση, η επανεμφάνιση του διεθνούς Ελληνα κρίνεται θετική.

Δεν αποτελεί όμως και απάντηση στη σεναριολογία των ημερών που θέλει τη Λεβερκούζεν να εξετάζει τον δανεισμό του στην προσεχή μεταγραφική περίοδο προκειμένου να του εξασφαλίσει χρόνο συμμετοχής, αφού προφανώς δυσκολεύεται να τον βρει στις "ασπιρίνες". Μπορεί χθες να πήγε καλά, αξιοποιώντας την ευκαιρία που του έδωσε ο Ολλανδός προπονητής και η επιστροφή του να συνδυάστηκε με νίκη για την ομάδα του -νίκη που διατηρεί ακέραιες της ελπίδες πρόκρισης στην τελική 16αδα του θεσμού, εξασφαλίζοντας παράλληλα την 3η θέση του ομίλου και τη συνέχεια στους "32" του Γιουρόπα Λιγκ- ωστόσο η αλήθεια είναι πως δύσκολα θα του φτάσει για να αλλάξει τη μοίρα του.

Το πιθανότερο, τουλάχιστον όπως εκτιμούν στη Γερμανία, είναι πως το χθεσινό του παιχνίδι να αποτέλεσε μια "διαφήμιση" της Λεβερκούζεν, ένα πειστήριο πως έχει ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που τον άφησαν αρκετά πίσω και έτσι, με αυτόν τον τρόπο, να καταστήσει ευκολότερη την εύρεση ομάδας που θα τον εμπιστευτεί για να τον αποκτήσει δανεικό. Κάτι που εξακολουθεί συνεπώς ν’ αποτελεί και το πιθανότερο ομολογουμένως σενάριο για το άμεσο μέλλον του Ρέτσου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Φωτιές" από Αναστόπουλο: "Ο παίκτης-βαρόμετρο του ΠΑΟΚ - Κίνδυνος-θάνατος από Ολυμπιακό ο..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags