Facebook Pixel Άρης - Φραν Βέλεθ: Όργιο φημών για Βέλεθ μετά τα "όργια" με ΑΕΚ - Έρχεται ο μάνατζερ, πού θα υπογράψει - Ανατροπή!
| 2019-11-27 21:01:00

Όργιο φημών για Βέλεθ μετά τα "όργια" με ΑΕΚ - Έρχεται ο μάνατζερ, πού θα υπογράψει - Ανατροπή!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Όργιο φημών για Βέλεθ μετά τα "όργια" με ΑΕΚ - Έρχεται ο μάνατζερ, πού θα υπογράψει - Ανατροπή!

"Πονάει στην τσέπη". Μένει Ελλάδα το "χάμερ"; Αναλυτικό ρεπορτάζ.

Πριν ένα μήνα, στις πρώτες επαφές του Αρη με τον Φραν Βέλεθ για την επέκταση του συμβολαίου του Ισπανού στόπερ που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, είχε διαφανεί θετική, εκατέρωθεν διάθεση. Τονίζαμε τότε στο sportdog πως ο στυλοβάτης της άμυνας των Kίτρινων είχε θέσει μια βασική προϋπόθεση προκειμένου να συναινέσει στην παραμονή του στη Θεσσαλονίκη: να ανανεώσει μόνο για έναν χρόνο ακόμη, ως δηλαδή το καλοκαίρι του 2021. Και ο λόγος; Η οικογένεια του δεν ζει μαζί του τη Θεσσαλονίκη, παραμένει στην Ισπανία και λογικά ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός πιέζεται αρκετά και θέλει να επιστρέψει.

Γι’ αυτό άλλωστε το περασμένο καλοκαίρι είχε "ψαχτεί" αρκετά στην πατρίδα του για να βρει ομάδα, ενδιαφέρον υπήρξε, αλλά ποτέ δεν μετουσιώθηκε σε πρόταση. Αυτό λοιπόν είναι ο βασικός όρος που θέτει ο Βέλεθ. Πληροφορίες για το πώς ανταποκρίθηκε ο Άρης σε αυτόν τον όρο δεν έχουν διαρρεύσει. Ούτε καν αν η αρχική, διερευνητική επαφή περιλάμβανε (όπως φημολογείται) και… ευκολίες προς τη μεριά του Ισπανού προκειμένου να δεχτεί κάτι… περισσότερο ως προς την χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου.

Η αλήθεια είναι πως επίσης έχουν διαρρεύσει και φήμες που θέλουν τις δύο πλευρές να έχουν απόκλιση και στο οικονομικό. Πολλοί μάλιστα ισχυρίζονται (και ορκίζονται) πως το όλο οικογενειακό ζήτημα που επικαλείται ο Βέλεθ προκύπτει γιατί… "πονάει στην τσέπη", όπως χαρακτηριστικά λέγεται. Σε κάθε περίπτωση, η άφιξη τις επόμενες μέρες, για δεύτερη φορά σε διάστημα ενός μήνα, του ατζέντη του 28χρονου Ισπανού προκειμένου να συζητήσει εκ νέου με τον Χαριστέα και πιθανότατα και τον Καρυπίδη, θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Κι αυτό γιατί έτσι κι αλλιώς τα περιθώρια στενεύουν, αφού Πρωτοχρονιά, ο Βέλεθ θα είναι σε θέση να υπογράψει όπου επιθυμεί. Αν ισχύει το οικογενειακό του θέμα, τότε αυτομάτως αποκλείεται οποιαδήποτε συζήτηση για άλλη ελληνική ομάδα. Η αλήθεια όμως είναι πως ο Ισπανός κέρδισε αρκετούς πόντους μετά την κυριακάτικη εμφάνιση του στο ματς με την ΑΕΚ, ωστόσο ακόμη και έτσι υπάρχουν αρκετοί (εγχώριοι) ενδοιασμοί αναφορικά με την ευπάθεια που έχει παρουσιάσει στη θητεία του στο "Βικελίδης".

Σε κάθε περίπτωση, η εξίσωση που φαίνονταν πριν ένα μήνα να έχει ξεκινήσει να λύνεται, μοιάζει να έχει μπλέξει αρκετά για τον Αρη. Και σαφές δείγμα για το αν τελικά λυθεί και ο Βέλεθ συνεχίσει με τα κίτρινα, αναμένεται τα αμέσως επόμενα 24ώρα… 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα στην ΑΕΚ: Σενάριο πώλησης σε πανίσχυρο Έλληνα - Ήθελε και τον ΠΑΟ - Τι απαντάει η ΠΑΕ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags