Facebook Pixel Στο 2-2 Βαλένθια και Τσέλσι - Νίκησε η Ζενίτ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2019-11-27 21:51:00

Χαμός και ματσάρα στο Βαλένθια-Τσέλσι: Μέχρι τελευταία αγωνιστική η πρόκριση - Προβάδισμα η Ζενίτ

Sportdog Team
Χαμός και ματσάρα στο Βαλένθια-Τσέλσι: Μέχρι τελευταία αγωνιστική η πρόκριση - Προβάδισμα η Ζενίτ

Απίστευτο "θρίλερ" στο "Μεστάγια". Δείτε ΒΙΝΤΕΟ!

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια των τελευταίων ετών στο Champions League πραγματοποιήθηκε στο "Μεστάγια", όπου Βαλένθια και Τσέλσι αναδείχτηκαν ισόπαλες 2-2.

Οι "νυχτερίδες" άνοιξαν το σκορ στο 40' με τον Σολέρ, όμως οι "μπλε" κατάφεραν να κάνουν την ολική ανατροπή, αφού ισοφάρισαν αρχικά με τον Κόβασιτς στο 41' και έκαναν το 1-2 με τον Πούλισικ στο 50' μετά από χρήση VAR.

Η Βαλένθια πίεσε ασφυκτικά και έφτασε στην ισοφάριση με τον Βας στο 82' κι ενώ στο 65' ο Παρέχο είχε χάσει πέναλτι που απέκρουσε ο Κέπα.

Τα τελευταία λεπτά ήταν εκπληκτικά, καθώς η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω, με τους γηπεδούχους να χάνουν τεράστια ευκαιρία με τον Ροντρίγκο στο 96' για να πάρουν τη νίκη.

Τελικά το 2-2 άφησε ανοικτούς λογαριασμούς για την πρόκριση, η οποία θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική, αν και η Τσέλσι έχει ένα μικρό προβάδισμα, αφού με νίκη της επί της Λιλ δεν θα ενδιαφέρεται για το αποτέλεσμα του Άγιαξ-Βαλένθια.

Στο άλλο απογευματινό ματς η Ζενίτ επικράτησε με 2-0 της Λυών και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα για πρόκριση στην επόμενη φάση. Τα γκολ της ρωσικής ομάδας πέτυχαν ο Τζιούμπα στο 42' και ο Οζντόεβ στο 84'.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags