Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γιασίν Μεριά: Φοβερές στιγμές στο ημίχρονο, πήγε να γίνει αλλαγή
| 2019-11-28 10:14:00

Φοβερές στιγμές με Μεριά στο ημίχρονο, παραλίγο αλλαγή - Τέλος για... πάντα, Αβραάμ πριν τον Σισέ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Φοβερές στιγμές με Μεριά στο ημίχρονο, παραλίγο αλλαγή - Τέλος για... πάντα, Αβραάμ πριν τον Σισέ!

Τι συνέβη στα αποδυτήρια, πώς "σώθηκε". Ποιος παίζει την Κυριακή;

Ολυμπιακός - Γιασίν Μεριά: Όταν έχεις "κρεμάσει" την ομάδα σου σ' ένα καθοριστικό σημείο, σ' ένα καθοριστικό ματς, πιθανότατα αλλάζοντας και την ευρωπαϊκή της μοίρα, τότε δεν γίνεται να μη σε ρίχνει.

Απολύτως φυσιολογικά λοιπόν καταγράφεται (και ισχύει) η ψυχολογική κατάπτωση του Γιασίν Μεριά μετά το τραγικό του λάθος στο προχθεσινό ματς του Ολυμπιακού με την Τότεναμ, που επέτρεψε στους Λονδρέζους να μπουν ξανά στη διεκδίκηση του παιχνιδιού στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και τελικά να το γυρίσουν στο δεύτερο μέρος.

Ο Τυνήσιος ήταν απαρηγόρητος, όχι μόνο μετά το τέλος του παιχνιδιού, αλλά ακόμη και στην ανάπαυλα. Συμπαίκτες και προπονητικό επιτελείο έπεσαν πάνω του προκειμένου να τονώσουν την ψυχολογία του, αλλά και της ομάδας, επιλέγοντας -παρότι συζητήθηκε- να μη γίνει αλλαγή και να μπει στο γήπεδο ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Καλώς ή κακώς, δεν αξιολογείται πλέον το ζητούμενο για τους Ερυθρόλευκους και τον Πέδρο Μαρτίνς είναι η επόμενη μέρα ως προς τη διαχείριση του Τυνήσιου στόπερ. Και ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που όπως από χθες καταγράψαμε βρίσκεται σε παρατεταμένη αγωνιστική περίοδο, έχοντας ήδη υπερδιπλάσιο χρόνο συμμετοχής στη φετινή σεζόν σε σχέση με την περυσινή.

Κάτι που τονίζει προφανώς και σε επίπεδο δυνάμεων, σωματικών και πνευματικών, την έτσι κι αλλιώς μεγάλη... τάση του στην γκέλα και στο λάθος. Η αλήθεια είναι πως ο Γιασίν Μεριά πολλά δεν κάνει, κάνει όμως "χτυπητά", σε κρίσιμα παιχνίδια και σε κρίσιμα σημεία τους.

Συνδυαστικά λοιπόν, θεωρείται δεδομένο πως στο επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος θα είναι αυτός που θα αγωνιστεί βασικός και τουλάχιστον σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν ως άμεση αντίδραση, ο πολύπειρος Έλληνας στόπερ θα είναι αυτός που θα πάρει φανέλα βασικού στα επόμενα παιχνίδια, τουλάχιστον μέχρι και τη σταδιακή ενεργοποίηση του Παπ Αμπού Σισέ, ο οποίος με τη σειρά του προέρχεται από μια πολύ σοβαρή ασθένεια και βρίσκεται στο δρόμο της επιστροφής, παρότι εκτιμάται πως αυτή θα γίνει με το νέο έτος. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρελές αποκαλύψεις για Ολυμπιακό - Πουλάει άμεσα δύο παικταράδες, διεθνή Έλληνα και το "θηρίο"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags