Facebook Pixel Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Ραγδαίες εξελίξεις: Αποκάλυψη από το εξωτερικό – Ο Ολυμπιακός κάνει... δώρο στην ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2019-11-28 17:52:00

Ραγδαίες εξελίξεις: Αποκάλυψη από το εξωτερικό – Ο Ολυμπιακός κάνει... δώρο στην ΑΕΚ!

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις: Αποκάλυψη από το εξωτερικό – Ο Ολυμπιακός κάνει... δώρο στην ΑΕΚ!

Οι Πειραιώτες θα «ανακοινώσουν» προπονητή στην Ένωση.

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Η αναζήτηση προπονητή για την ΑΕΚ συνεχίζεται από τον Ίλια Ίβιτς, καθώς ο Νίκος Κωστένογλου όπως έχει γίνει γνωστό δεν θα συνεχίσει στον πάγκο.

Πρώτος στόχος του Σέρβου Τεχνικού Διευθυντή ήταν και παραμένει ο Βλάνταν Μιλόγιβιτς, ωστόσο επειδή ο χρόνος τον πιέζει και ο Σέρβος έχει ομάδα, τις τελευταίες ημέρες εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις προπονητών.

Σημερινά δημοσιεύματα όμως στη Σερβία αναφέρουν πως ο Μιλόγεβιτς θα φύγει σίγουρα το καλοκαίρι από τον Ερυθρό Αστέρα και ότι ο αντικαταστάτης του θα είναι ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι, που μόλις έμεινε ελεύθερος από την Εθνική Βοσνίας.



Κάποια ρεπορτάζ ωστόσο το πηγαίνουν κι ένα... βήμα παρακάτω, καθώς αναφέρουν πως υπάρχει σοβαρή περίπτωση ο Μιλόγεβιτς να χάσει τη θέση του και πιο σύντομα, πριν το τέλος της σεζόν. Συγκεκριμένα, αναφέρουν πως όλα θα ξεκαθαρίσουν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης για την τελευταία αγωνιστική του Champions League στις 11/12, όπου ουσιαστικά «παίζεται» η τρίτη θέση.

Οι Σέρβοι προκρίνονται ως τρίτοι ακόμα και με την ισοπαλία και για αυτό από την διοίκηση έχουν ξεκαθαρίσει στον κόουτς, πως εάν χάσει από τον Ολυμπιακό, είναι πολύ πιθανό να μην γυρίσει στη Σερβία. Λέτε να μείνει στην Ελλάδα για μόνιμα;


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάει για την υπέρβαση η ΑΕΚ - Κορυφαίο όνομα για τον πάγκο θέλει ο Ίβιτς - Επαφή με τον...

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags