Facebook Pixel ΑΕΚ: Μετά τη συναρμολόγηση του στεγάστρου έρχεται υπογειοποίηση
| 2019-11-29 13:38:00

Μεγάλη αποχώρηση από Αγιά Σοφιά – Έρχονται τα πάνω κάτω στη Φιλαδέλφεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μεγάλη αποχώρηση από Αγιά Σοφιά – Έρχονται τα πάνω κάτω στη Φιλαδέλφεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνεχίζονται οι εξελίξεις με το γήπεδο της ΑΕΚ.

ΑΕΚ: Μετά τη συναρμολόγηση του στεγάστρου έρχεται υπογειοποίηση

Η είδηση που μονοπωλεί το ενδιαφέρον την Παρασκευή στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ είναι το γεγονός, ότι η Δικέφαλος 1924 ΑΕ προχωρά στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ώστε ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι άλλοι χρηματοδότες του έργου κατασκευής του γηπέδου να μετοχοποιήσουν τα χρήματα που έχουν ήδη δώσει.

Την ίδια ώρα οι εξελίξεις είναι ακόμα πιο δυνατές στη Νέα Φιλαδέλφεια. Την Πέμπτη αποχώρησε ο μεγάλος γερανός, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε για τη συναρμολόγηση του στεγάστρου. Το μόνο που απομένει είναι να ντυθεί όλη η στέγη με την ειδική μεμβράνη, η οποία θα προφυλάσσει τον κόσμο από τις καιρικές συνθήκες. Δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Παράλληλα στη σφαίρα του διαδικτύου κυκλοφορεί ένα ακόμα βίντεο με υπερπτήση drone πάνω από την Αγιά Σοφιά. Τα πλάνα είναι λογικό να κόβουν την ανάσα.

Η ώρα της υπογειοποίησης έχει φτάσει. Όπως έχετε ενημερωθεί από το Sportdog, στα μέσα Δεκεμβρίου τα έργα αναμένεται να έχουν ξεκινήσει. Αυτή τη στιγμή γίνονται οι προδιεργασίες. Το βράδυ της Πέμπτης υπήρξε διακοπή της κυκλοφορίας στη λεωφόρο Πατριάρχου Κωνσταντίνου. Φυσικά όταν ξεκινήσουν τα έργα, θα έρθουν τα πάνω κάτω με το θέμα της κυκλοφορίας στην περιοχή, ωστόσο μετά την υπογειοποίηση η κίνηση των οχημάτων θα γίνει ακόμα καλύτερη.

Δείτε φωτογραφία:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags