Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Πρόβλεψη που θα συζητηθεί: "Ξανά βασικός ο Πασχαλάκης"!
| 2019-11-29 19:04:00

Πρόβλεψη που θα συζητηθεί: "Ξανά βασικός ο Πασχαλάκης"!

Sportdog Team
Πρόβλεψη που θα συζητηθεί: "Ξανά βασικός ο Πασχαλάκης"!

Ο Γιάννης Πετράκης μίλησε για τον πορτιέρε του ΠΑΟΚ.
 

ΠΑΟΚ - Αλέξανδρος Πασχαλάκης: το Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Πετράκης και μίλησε για την πρωτοποριακή κίνηση του ΠΣΑΠ να επισκεφθούν σχολείο του Πειραιά οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης και Λεονάρντο Κούτρης, λίγες μέρες πριν το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκης, ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον διεθνή πορτιέρε του Δικεφάλου με τον οποίο συνεργάστηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα.

«Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στον ΠΣΑΠ γι΄ αυτή την εξαιρετική του πρωτοβουλία και το μήνυμα που έστειλε προς κάθε κατεύθυνση. Η ατμόσφαιρα πριν το ντέρμπι είναι ηλεκτρισμένη και ο ΠΣΑΠ έστειλε το καλύτερο μήνυμα. Πρέπει το ποδόσφαιρό μας αξιόπιστο όπως είναι στην Ευρώπη, να το βλέπουμε με άλλη οπτική γωνία και να μην υπάρχει τόση έχθρα και το κυριότερο να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα. Τα δυο παιδιά είχα την τύχη να τα έχω στον ΠΑΣ Γιάννινα. Πρόκειται για δυο πολύ καλά παιδιά με εξαιρετικούς χαρακτήρες».

Για το γεγονός ότι ο Πασχαλάκης έχασε τη θέση βασικού στον ΠΑΟΚ:

«Η δουλειά κάνει κύκλους. Δεν θα αργήσει η στιγμή που ο Αλέξανδρος θα ξανά πάρει φανέλα βασικού στον ΠΑΟΚ, απλώς χρειάζεται επιμονή, υπομονή και δουλειά. Είναι τρομερό παιδί, δουλευταράς και έχει τρομερές ικανότητες. Όλα αυτά συνθέτουν, ώστε να επιστρέψει πιο δυνατός. Εγώ του έδωσα την ευακιρία στον ΠΑΣ και την εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο. Για να καθιερωθεί ένας παίκτης σε μια ομάδα πρέπει να έχει ικανότητα, να ανταποκρίνεται σ΄ αυτά που του ζητάει ο προπονητής του και το κυριότερο όταν έρθει η ευκαιρία να μην την αφήσει χαμένη να πάει» .

Για το αν τον επηρεάσει ότι βρίσκεται στον πάγκο:

«Ο Ζίβκοβιτς είναι ένας σοβαρός και σταθερά καλός τερματοφύλακας. Ο Πασχαλάκης έχει συνηθίσει να κάθεται στον πάγκο, ποτέ όμως δεν τον έριχνε και συνεχώς δούλευε για να βελτιώνεται».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags