Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Απίστευτη απόφαση Φερέιρα λίγο πριν το ντέρμπι - "Τέλος" top όνομα - "Πεταμένα" λεφτά Σαββίδη!
| 2019-11-30 18:02:00

Απίστευτη απόφαση Φερέιρα λίγο πριν το ντέρμπι - "Τέλος" top όνομα - "Πεταμένα" λεφτά Σαββίδη!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Απίστευτη απόφαση Φερέιρα λίγο πριν το ντέρμπι - "Τέλος" top όνομα - "Πεταμένα" λεφτά Σαββίδη!

Δεν τον πήρε ούτε αποστολή! Τι συνέβη στην Τούμπα;

ΠΑΟΚ: Με την ψυχολογία στα ύψη πηγαίνει ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης, καθώς πλέον τον έχει πιάσει στην κορυφή και αύριο έχει την ευκαιρία να τον προσπεράσει. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και υπάρχει τρομερή συσπείρωση, όπως φάνηκε και από το... πάρτι που έστησαν οι οπαδοί του Δικεφάλου το Σάββατο το απόγευμα στο «Μακεδονία Παλάς» πριν την αναχώρηση της ομάδας για Αθήνα.

Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιοι εντός ομάδες που δεν είναι στο ίδιο... μουντ και προφανώς αισθάνονται προβληματισμένοι ενόψει Ιανουαρίου. Ένας από αυτούς είναι και ο Μίροσλαβ Στοχ, ο οποίος μαζί με τον Λάζαρο Λάμρπου έμειναν εκτός αποστολής για το ματς της Κυριακής με τον Αμπέλ Φερέιρα να στέλνει ξανά το μήνυμά του.

Ο Σλοβάκος άσος είναι πλέον φανερό πως δεν υπολογίζεται από τον Πορτογάλο κόουτς και σύμφωνα με πληροφορίες και ο ίδιος πλέον σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον σύλλογο στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Άλλωστε, δεν ήρθε στην Ελλάδα για να κάθεται στην εξέδρα, αλλά για να πάρει τη φανέλα βασικού και να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ σε τρόπαια και νέες επιτυχίες.



Πρόκειται για μία από τις πιο ακριβές μεταγραφές του καλοκαιριού, καθώς με απόφαση του Γιώργου Σαββίδη είχαν δαπανηθεί αρκετά χρήματα για να φορέσει ξανά τα ασπρόμαυρα. Ο Δικέφαλος είχε πληρώσει τη ρήτρα που είχε η Σλάβια Πράγας ύψους 1.5 εκατ. ευρώ, ενώ έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που αγγίζουν το 1 εκατ. ευρώ!

Παρόλα αυτά ο Στοχ δεν... χωράει στις επιλογές του Φερέιρα, παρότι πήρε κάποια συνεχόμενα παιχνίδια δεν έπεισε τον προπονητή του και πλέον μετά και την επιστροφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια, δεν βρίσκεται ούτε στις αποστολές. Χάνοντας και το πιο σημαντικό ματς της χρονιάς, αυτό με τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης, μάλλον θα πρέπει να αρχίσει να σκέφτεται τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ενόψει Γενάρη.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδιανόητη έκπληξη από Φερέιρα! Αυτόν βάζει βασικό με Ολυμπιακό - Τον είχαν... τελειώσει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags