Facebook Pixel Premier League: Στο +11 η Λίβερπουλ από τη Σίτι! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2019-11-30 19:20:00

Αυτός ο τίτλος δεν χάνεται - Στο +11 η Λίβερπουλ από τη Σίτι! "Πετάει" με Μουρίνιο η Τότεναμ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αυτός ο τίτλος δεν χάνεται - Στο +11 η Λίβερπουλ από τη Σίτι! "Πετάει" με Μουρίνιο η Τότεναμ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήττα-σοκ για την Τσέλσι από τη Γουέστ Χαμ.

Premier League: Τί κι αν βρισκόμαστε ακόμα στη 14η αγωνιστική; Στο Άνφιλντ ήδη... μυρίζει πρωτάθλημα, αφού η Λίβερπουλ ξέφυγε με 11 βαθμούς διαφορά από τη Μάντσεστερ Σίτι και μόνο με... αυτοκτονία θα χάσει τον φετινό τίτλο!

Οι Κόκκινοι εκμεταλλεύτηκαν το "στραβοπάτημα" της Σίτι (2-2 με τη Νιούκαστλ), και πήραν το... δώρο, επικρατώντας -έστω και δύσκολα- με 2-1 της Μπράιτον.

Ο Φαν Ντάικ "καθάρισε" για τη Λίβερπουλ με δύο γκολ, στο 18' και στο 24'. Ο Άλισον αποβλήθηκε στο 76' επειδή απέκρουσε την μπάλα με τα χέρια εκτός περιοχής και η Μπράιτον μείωσε στο 79' με πονηρή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντανκ, που σούταρε προτού στηθεί το αντίπαλο τείχος. Ωστόσο, η Λίβερπουλ άντεξε και κράτησε μια νίκη που τη φέρνει... αγκαλιά εμ το πρωτάθλημα.

Κατά τα άλλα, ο Ζοσέ Μουρίνιο έκανε το 3x3 στον πάγκο της Τότεναμ, με τους Λονδρέζους να επικρατούν 3-2 της Μπόρνμουθ. Η Γουέστ Χαμ έκανε την έκπληξη πήρε τεράστια νίκη στο λονδρέζικο ντέρμπι με 1-0 στην έδρα της Τσέλσι, ενώ η Κρίσταλ Παλάς πήρε διπλό (2-0) στην έδρα τη Μπέρνλι.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags