Facebook Pixel Πανιώνιος - Παναιτωλικός: Άλμα παραμονής (3-0) για τους γηπεδούχους (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-11-30 19:23:00

Άλμα παραμονής! Θρίαμβος του Πανιωνίου και "εξάποντο" με Παναιτωλικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Άλμα παραμονής! Θρίαμβος του Πανιωνίου και "εξάποντο" με Παναιτωλικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Νίκη-ανάσα με 3-0 για τον Ιστορικό!
 

Ο Πανιώνιος ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι παραμονής, αφού επικράτησε 3-0 του Πανατωλικού, έφτασε τους 6 βαθμούς και άφησε τους Αγρινιώτες στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 3 πόντους.

Οι Νεοσμυρνιώτες κυριάρχησαν και πήραν μια πολύ μεγάλη νίκη χάρη σε γκολ των Αραμπούλι, Άρτσε και Εμμανουηλίδη.

Το ματς

Ο Πανιώνιος μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και είχε μια καλή ευκαιρία με τον Αραμπούλι στο 11'. Πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης δεν αστόχησε, αφού έκανε όμορφη ατομική ενέργεια και νίκησε τον Κνετ με αριστερό πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, "γράφοντας" το 1-0.

Ο Αριγίμπι στο 35' και ο Λιάβας στο 35' είχαν δύο καλές στιγμές για τον Παναιτωλικό, όμως δεν βρήκαν στόχο και ο Πανιώνιος πήγε με προβάδισμα στα αποδυτήρια ενόψει του δευτέρου ημιχρόνου.

Οι Νεοσμυρνιώτες "έσφιξαν" την άμυνά τους και δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα, ενώ ο Παναιτωλικός είχε την ατυχία να δει τον βασικό του τερματοφύλακα, Κνετ, να τραυματίζεται και τον Γιαννακόπουλο να παίρνει τη θέση του.

Στο 80' ο Άρτσε "κλείδωσε" τη νίκη του Πανιωνίου, κάνοντας το 2-0 με κοντινό πλασέ, που κόντραρε σε αμυντικό και μπέρδεψε τον Γιαννακόπουλο, ενώ ο Εμμανουηλίδης διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο 93ο λεπτό.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μαλέρμπ, Παπαγεωργίου, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Λυμπεράκης, Κόρμπος, Μασούρας (86' Ρέντζας), Οικονομίδης, Άρτσε (89' Τσιλούλης), Παπανικολάου (82' Εμμανουηλίδης), Αραμπούλι. 
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ (69' Γιαννακόπουλος), Σανιά, Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Λουσέρο, Λιάβας, Τσιγγάρας (60' Μπαϊροβιτς), Ταχάρ, Φυτόπουλος (46' Ντάλσιο), Αριγίμπι, Ντίαζ.

Δείτε τα γκολ:

Το 1-0 του Αραμπούλι

Το 2-0 του Άρτσε

Το 3-0 του Εμμανουηλίδη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags