Facebook Pixel ΟΦΗ - ΑΕΚ: "Τρελάθηκαν" στην ΑΕΚ με Σεμέντο - Αυτός είναι η "αδυναμία" του Ίβιτς - Τον "κλέβει" με 300 χιλιάρικα!
| 2019-11-30 21:30:00

"Τρελάθηκαν" στην ΑΕΚ με Σεμέντο - Αυτός είναι η "αδυναμία" του Ίβιτς - Τον "κλέβει" με 300.000!

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Τρελάθηκαν" στην ΑΕΚ με Σεμέντο - Αυτός είναι η "αδυναμία" του Ίβιτς - Τον "κλέβει" με 300.000!

Τους έκανε... σμπαράλια. "Σκοτωμός" στη Superleague.

Η ΑΕΚ έφυγε ηττημένη από το Ηράκλειο με 1-0 από τον ΟΦΗ, αποτέλεσμα που «βάρυνε» το κλίμα στις τάξεις της ομάδας και έκανε ακόμα πιο δύσκολη τη θέση του Νίκου Κωστένογλου.

Ούτως ή άλλως, το θέμα του προπονητή μονοπωλεί την επικαιρότητα στην Ένωση, αφού ο Ίλια Ίβιτς ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του «Κωστέ».

Ωστόσο, ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής δεν έχει σταματήσει να ασχολείται με τα μεταγραφικούς στόχους της ομάδας και είναι αξιοσημείωτο ότι ένας από αυτούς είναι ο άνθρωπος που «πλήγωσε» την Ένωση με το γκολ του σήμερα, ο Λισάντρο Σεμέντο.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ έκανε… σμπαράλια την αντίπαλη άμυνα στο 52ο λεπτό, πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ του αγώνα και ανεβάζοντας στα… ύψη τις μετοχές του.

Ο Σεμέντο, άλλωστε, αρέσει στον Ίλια Ίβιτς και τα όσα έδειξε (και) σήμερα, αναμένεται να επιτείνουν το ενδιαφέρον των Κιτρινόμαυρων για την περίπτωση του βιρτουόζου εξτρέμ.

Μεγιάδο ο πρώτος στόχος

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, αυτός που ενδιαφέρει περισσότερο τον Ίβιτς είναι ένας παίκτης που δεν αγωνίστηκε σήμερα.

Ο λόγος τον Μιγκέλ Μεγιάδο, ο οποίος αποτελεί μεγάλη «αδυναμία» του παράγοντα της Ένωσης, έχοντας εντυπωσιάσει με την παρουσία του στον ΟΦΗ.

Ο Αργεντινός αμυντικός χαφ είναι «λαβωμένος» λόγω τραυματισμού και θα επιστρέψει στα γήπεδα το 2020, όμως στην Ένωση δεν τον έχουν… ξεχάσει. Άλλωστε, οι Κιτρινόμαυροι φέρονται να αναζητούν αμυντικό χαφ, καθώς οι Σιμάο και Κρίστιτσιτς δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα.

Ο Μεγιάδο «έπαιξε» κατά καιρούς στα μεταγραφικά ρεπορτάζ όλων των «μεγάλων», στοιχείο ενδεικτικό των σπουδαίων εμφανίσεων που πραγματοποίησε στον ΟΦΗ. Μάλιστα, το γεγονός ότι ο παίκτης είναι δανεικός από την Τσακαρίτα δεν φαίνεται να επηρεάζει την υπόθεση, αφού η ρήτρα αγοράς που προβλέπεται στο συμβόλαιό του είναι χαμηλή (κάτω από 300.000 ευρώ).

Συνεπώς, οι Κρητικοί μπορούν να κάνουν τον παίκτη δικό τους μέχρι το καλοκαίρι και εν συνεχεία να διαπραγματευτούν με οποιαδήποτε ομάδα θέλει να τον αποκτήσει. Δεν αποκλείεται η ΑΕΚ να μπει στον… χορό για τον Μεγιάδο, καθώς ο 26χρονος έχει πολλούς θαυμαστές στις τάξεις της Ένωσης, με κορυφαίο τον Ίλια Ίβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίθανο όνομα για την ΑΕΚ - Αυτόν "χτύπησε" ο Ίβιτς για την άμυνα - Tρελά λεφτά - Tον ξέρεις;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags