Facebook Pixel Sportdog.gr | Η επόμενη μέρα του ντέρμπι στον ΠΑΟΚ: "Για ακόμα μια χρονιά φύγαμε αήττητοι από το Καραΐσκάκη"
| 2019-12-02 15:22:00

Η επόμενη μέρα του ντέρμπι στον ΠΑΟΚ: "Για ακόμα μια χρονιά φύγαμε αήττητοι από το Καραΐσκάκη"

Sportdog Team
Η επόμενη μέρα του ντέρμπι στον ΠΑΟΚ: "Για ακόμα μια χρονιά φύγαμε αήττητοι από το Καραΐσκάκη"

Ξεκίνησε η προετοιμασία για το ματς με την Ξάνθη. 

ΠΑΟΚ: Το αήττητο του Δικεφάλου συνεχίστηκε και ενάντια στον Ολυμπιακό και πλέον παίκτες και προπονητής κοιτάζουν το επόμενο παιχνίδι με την Ξάνθη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

"Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ανήκει στο παρελθόν. Ο ΠΑΟΚ έφυγε αήττητος για μία ακόμα χρονιά από το Καραϊσκάκη, κόντρα στον βασικό του αντίπαλο στην κούρσα του πρωταθλήματος και πλέον στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση κόντρα στην Ξάνθη στο γήπεδο της Τούμπας, που ολοκληρώνει τον πρώτο γύρο της κανονικής διάρκειας της φετινής Super League.

O Δικέφαλος συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με τους Ερυθρόλευκους και πλέον ετοιμάζεται να μπει σε μία σειρά δύσκολων αγώνων, μέχρι τις διακοπές των Χριστουγέννων, στα οποία θέλει να πάρει το μέγιστο.

Η πρώτη πρόκληση είναι η Ξάνθη. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τους Ακρίτες το Σάββατο (07.12) στις 18:00 και δεν υπάρχει χρόνος για χαλάρωση. Έτσι λίγες ώρες μετά το παιχνίδι στον Πειραιά, παίκτες και τεχνικό επιτελείο βρέθηκαν στη Νέα Μεσημβρία και άρχισαν να καταστρώνουν τα πλάνα τους για το επικείμενο παιχνίδι.

Όσοι ξεκίνησαν στην αρχική 11άδα του ντέρμπι ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, σε γήπεδο, γυμναστήριο και πισίνα, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στη φυσική κατάσταση, μέσα από ένα, γεμάτο με ασκήσεις και παιχνίδια, πρόγραμμα.

Στο ιατρικό δελτίο, τα μοναδικά ονόματα παραμένουν αυτά των Λέο Ζαμπά και Πόντους Βέρνμπλουμ , οι οποίοι συνεχίζουν να δουλεύουν ατομικά για να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους.Την Τρίτη (03.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 15:30 στη Νέα Μεσημβρία"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags