Facebook Pixel Άρης: Τετ α τετ Καρυπίδη-Χαριστέα
| 2019-12-02 19:52:00

Εξελίξεις στον Άρη! Στο τραπέζι οι μεταγραφές – Τετ α τετ Καρυπίδη-Χαριστέα

Sportdog Team
Εξελίξεις στον Άρη! Στο τραπέζι οι μεταγραφές – Τετ α τετ Καρυπίδη-Χαριστέα

Καυτά θέματα στη συζήτηση των δύο ανδρών.

Άρης: Η ισοπαλία με τη Λαμία ήταν η αφορμή για να ξεχειλίσει το ποτήρι. Η ομάδα έχασε την ευκαιρία να χτυπήσει την τρίτη θέση και ο κόσμος ξέσπασε σε γιούχα με τον Θοδωρή Καρυπίδη να κατσαδιάζει τους παίκτες στα αποδυτήρια.

Μια μέρα μετά την αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής ο πρόεδρος του Άρη συναντήθηκε με τον Άγγελο Χαριστέα. Αμφότεροι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του pressaris.gr συζήτησαν λεπτομερώς για θέματα του Άρη, δίνοντας βαρύτητα στις αποδεσμεύσεις συγκεκριμένων παικτών και φυσικά στην ενίσχυση της ομάδας.

Καρυπίδης και Χαριστέας στάθηκαν σε μεγάλο κομμάτι στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, ο οποίος θα γίνει αφού πρώτα ξεκαθαριστεί ποιοι παίκτες θα αποδεσμευθούν από το ρόστερ του Άρη, με τον Μίχαελ Ένινγκ να κάνει τις σχετικές εισηγήσεις του και είναι εκείνος που θα πάρει τις τελικές αποφάσεις.

Όλα θα εξαρτηθούν από τον αριθμό των παικτών που δεν υπολογίζονται και αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από τον Άρη και έπειτα οι ιθύνοντες των «κιτρινόμαυρων» θα προχωρήσουν στο πόσοι και ποιοι παίκτες θα αποκτηθούν σε συγκεκριμένες θέσεις.

Το πλάνο για την ενίσχυση του Άρη έχει ήδη προχωρήσει, όμως θα εξελιχθεί στην πορεία και ανάλογα με τις ανάγκες που υπάρχουν ή θα προκύψουν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags