Facebook Pixel Παίρνει κόουτς η ΑΕΚ - Γι’ αυτόν τα δίνει όλα ο Ίβιτς - Ποιος Μιλόγεβιτς; - Πασίγνωστος στην Ελλάδα!
| 2019-12-02 21:08:00

Παίρνει κόουτς η ΑΕΚ - Γι’ αυτόν τα δίνει όλα ο Ίβιτς - Ποιος Μιλόγεβιτς; - Πασίγνωστος στην Ελλάδα!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Παίρνει κόουτς η ΑΕΚ - Γι’ αυτόν τα δίνει όλα ο Ίβιτς - Ποιος Μιλόγεβιτς; - Πασίγνωστος στην Ελλάδα!

Έχει τρελό κασέ, πολύ δύσκολη περίπτωση. Έτοιμη εναλλακτική.

Μετά το νέο αγωνιστικό… ναυάγιο της ΑΕΚ το Σάββατο στην Κρήτη και την Ενωση να βρίσκεται πλέον στο όριο της εξόδου από την εξάδα, οι εξελίξεις αναφορικά με την αντικατάσταση του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο, επισπεύδονται.

Οποιοαδήποτε πρόθεση και αν υπήρχε για προσπάθεια να κερδηθεί λίγος ακόμη χρόνος ώστε να περίμεναν οι Κιτρινόμαυροι τις όποιες εξελίξεις θα μπορούσε να φέρει στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και συνεπώς, η πιθανότητα εξ αυτών να είναι διαθέσιμος ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος προφανώς και αποτέλεσε τον μεγαλύτερο "πόθο" του Ιβιτς, πέρασε σε δεύτερη μοίρα.

Η πρόθεση, η φιλοδοξία, η επιθυμία, η απόφαση πλέον όλων όσων αποφασίζουν στην Ενωση είναι η ομάδα να παραταχτεί το ερχόμενο Σ/Κ έχοντας νέο προπονητή στον πάγκο της. Προσοχή, δεν είναι δεδομένο πως θα γίνει. Αυτό είναι, επαναλαμβάνουμε, η πρόθεση των διοικούντων του Δικεφάλου. Γι’ αυτό και από χθες, Κυριακή, η εντατικοποίηση των επαφών του Ιβιτς με τους προπονητές που έχει ξεχωρίσει από την προεργασία του.

Αυτός  που θέλει πλέον να "ψήσει" ο Σέρβος είναι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο πρώην τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, με χρόνια επιτυχημένη θητεία σε ομάδες του Κόλπου και εκτός δουλειάς εδώ και πάνω από έναν χρόνο, αποτελεί τον βασικό πλέον στόχο του τεχνικού διευθυντή της Ενωσης. Θεωρητικά… mission impossible, αφού το κασέ πλέον του Γιοβάνοβιτς έχει εκτοξευτεί,  ενώ και ο ίδιος τουλάχιστον βάσει των όσων αρχικά είχαν διαρρεύσει, δεν είναι ιδιαίτερα θετικός στο να έρθει στην Ελλάδα και να αναλάβει την Ένωση, που -κακά τα ψέματα- τη δεδομένη στιγμή δεν αποτελεί και τον θελκτικότερο των προορισμών για οποιονδήποτε προπονητή.



Εναλλακτική επιλογή, ο Μάρκο Νίκολιτς, ο πρώην εδώ και λίγες μέρες τεχνικός της Φέχερβαρ (πρώην Βίντι). Από την πλευρά του, έχει καταγραφεί θετική διάθεση, παρουσιάζεται εντός μπάτζετ ΑΕΚ, αλλά παρότι να μιλάμε για τον μόνο ο οποίος ήταν θετικός στην προοπτική του να αναλάβει την Ενωση, το γεγονός ότι δεν έκλεισε από την περασμένη εβδομάδα, φανερώνει και την απροθυμία(;) των ανθρώπων της ΑΕΚ να του δώσουν τα ηνία. Πλέον όμως που ο χρόνος και η υπομονή στερεύουν, πολύ εύκολα μπορούν οι "έσχατοι να γίνουν πρώτοι" ή ακόμη και επιλογές που την περασμένη εβδομάδα, παρότι εφικτές δεν «συγκινούσαν» να αλλάξουν, πλέον, στάτους.

Σε κάθε περίπτωση το τρέχον 24ώρο αναμένεται να καταδείξει προς τα που πηγαίνει η κατάσταση στην προσπάθεια της Ένωσης να φέρει προπονητή άμεσα. Επαναλαμβάνουμε, επειδή πολλά είναι ακόμη τα ανοιχτά ζητήματα και στο συγκεκριμένο μέτωπο, μιλάμε για προσπάθεια, για πρόθεση, για επιθυμία. Το αν στεφθεί με επιτυχία, θα φανεί άμεσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Μπουρλότο" στη Σούπερ Λιγκ - "Μάχη" Μαρινάκη - Μελισσανίδη για τον παικταρά - Είναι πολλά τα λεφτά!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags