Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Αποκάλυψη Ινσούα για τις φήμες περί πρότασης του ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-12-03 20:30:00

Αποκάλυψη Ινσούα για τις φήμες περί πρότασης του ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αποκάλυψη Ινσούα για τις φήμες περί πρότασης του ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι είπε για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ο Εμάνουελ Ινσούα έδωσε το "παρών" στα εγκαίνια της νέας μπουτίκ του Παναθηναϊκού και μίλησε για το μέλλον του στο Τριφύλλι μεταξύ άλλων.

Ο Αργεντινός τόνισε ότι θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του στους Πράσινους, ωστόσο υπάρχουν θέματα που πρέπει να συζητηθούν προκειμένου να "πέσουν" οι υπογραφές.

Παράλληλα, ο Ινσούα ρωτήθηκε για τις φήμες περί πρότασης άλλης ελληνικής ομάδας (σ.σ. "έπαιξε" έντονα στα ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ) και διευκρίνισε ότι δεν προσεγγίστηκε ποτέ από έτερο σύλλογο της Superleague.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πως αισθάνεται μετά τον τραυματισμό του: «Το πόδι μου είναι πολύ καλά και θα γυρίσω πολύ πιο γρήγορα από ότι αναμενόταν και απο ότι περίμενα και εγω ο ίδιος. Προπονήθηκα κανονικά με την ομάδα αλλά όπως λέω πάντα είναι απόφαση του προπονητή.  Εγώ νιώθω πως θα μπορώ να παίξω την επόμενη εβδομάδα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γιατρούς της ομάδας που επανήλθα τόσο γρήγορα».

Για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του: «Πάντα είμαι ξεκάθαρος, είμαι εδώ για τρίτη χρόνια και εδώ στην Αθήνα είναι χαρούμενη η οικογένεια μου. Θέλω να μείνω αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να συζητήσουμε γύρω από το νέο συμβόλαιο. Η πρόθεση μου είναι να μείνω, αυτή είπα και στον μάνατζερ μου. Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό».

Για τα σενάρια περί πρότασης από άλλη ελληνική ομάδα: «Μου είπαν τι γράφουν στις εφημερίδες. Ποτέ δεν μίλησα, ποτέ δεν είχα κάτι επίσημο. Νομίζω πάντα η πρόθεση μου ήταν ο παναθηναικος. Μακάρι να φτάσουμε σε μια συμφωνία και να μείνω εδώ».

Για το αν οι ανανεώσεις των Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη και Κουρμπέλη δείχνουν μία προοπτική στο σύλλογο που βλέπει και εκείνος:«Οι ανανεώσεις των Ελλήνων ήταν πολύ σημαντικές. Η επιλογή του κλαμπ ήταν η σωστή».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags