Facebook Pixel ΑΕΚ: Αυτό ήταν! "Καθαρίζει" μεγάλο όνομα ο Μελισσανίδης
| 2019-12-04 11:57:00

Αυτό ήταν! Υπομονή τέλος! "Καθαρίζει" κορυφαίο παίκτη ο Τίγρης - Γιατί φεύγει - Χοντρό παρασκήνιο

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αυτό ήταν! Υπομονή τέλος! "Καθαρίζει" κορυφαίο παίκτη ο Τίγρης - Γιατί φεύγει - Χοντρό παρασκήνιο

Ποιος Βράνιες; Αυτός μετράει μέρες στην ΑΕΚ. Τι συνέβη... 

ΑΕΚ: Τελικά, δεν φαίνεται να ήταν... μόνο καπνός τα προ μηνός δημοσιεύματα περί αμοιβαίου ενδιαφέροντος για πιθανό επαναπατρισμό του Νέναντ Κρστίτσιτς. Τότε, είχαν διαψευστεί κατηγορηματικά τόσο από τον ίδιο τον Σέρβο μέσο όσο και από την Ένωση.

Και παρότι το τελευταίο που απασχολεί τη δεδομένη στιγμή τους Κιτρινόμαυρους είναι το ρόστερ, ενόσω τουλάχιστον το θέμα προπονητή παραμένει ανοιχτό, εν τούτοις η επαναφορά των σχετικών σεναρίων από τη Σερβία, προφανώς και δεν μπορεί να είναι τυχαία.

Και το κυριότερο; Δεν επιτρέπουν πολλές διαψεύσεις. Έχουν μεσολαβήσει βλέπετε ο... πονοκέφαλος και η αντικατάσταση του παίκτη στο ημίχρονο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και το αγωνιστικό… καρδιογράφημά του που παραμένει ευθεία γραμμή από τότε που εντάχθηκε στην ομάδα.

Και υπενθυμίζουμε πως αποτελεί μετά τους Μάρκο Λιβάγια και Ντανιέλε Βέρντε το αμέσως επόμενο ακριβότερο μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης, η οποία τέτοια εποχή πέρυσι είχε δαπανήσει περίπου 800.000 ευρώ για να τον αγοράσει από τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Σέρβος όμως δεν δικαίωσε ποτέ τη συγκεκριμένη δαπάνη. Είτε για λόγους που είχαν να κάνουν με την ευπάθεια(;) που εμφάνισε στην Ελλάδα και τους συνεχείς τραυματισμούς, είτε για λόγους συμπεριφοράς, είτε για λόγους επιλογών που ποτέ δεν τον είχαν σε ρόλου βασικού (ούτε καν και στη σύντομη θητεία του Μιγκέλ Καρντόσο, για τον οποίο ο Πορτογάλος έσταζε μέλι).

Το κυριότερο φυσικά είναι πως και ο ίδιος ο Νέναντ Κρστίτσιτς δεν κατάφερε ποτέ με τις εμφανίσεις του να κερδίσει μια θέση στο αρχικό σχήμα, να δικαιώσει την εμπιστοσύνη των Κιτρινόμαυρων και να γίνει αναντικατάστατος στην ενδεκάδα της ΑΕΚ, σε μια θέση μάλιστα με ελάχιστο, ποιοτικό, ανταγωνισμό.

Συνεπώς, και ειδικά μετά τη δριμύτατη κριτική που έχει δεχθεί ο Σέρβος από media που απηχούν και των θέσεων του συλλόγου, αλλά και λόγω ρεπορταζιακής εγγύτητας γνωρίζουν περισσότερα, μόνο περίεργο δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ο παίκτης βρίσκεται προ της εξόδου της Ένωσης.

Ή, για να το πούμε διαφορετικά, μια πρόταση για παραχώρηση του δεν θα φαινόταν, τη δεδομένη στιγμή, ως μάννα εξ ουρανού για όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, αφού προφανώς ούτε ο Σέρβος "τρελαίνεται" να παραμείνει (και το δείχνει) ούτε στην ομάδα θέλουν να κάνουν περισσότερη υπομονή μαζί του και να τον κρατήσουν στο ρόστερ της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φούντωσαν οι φήμες: Σκάει μεταγραφάρα με Μπακασέτα - Επιστρέφει σε top ελληνική ομάδα!

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags