Facebook Pixel Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση με εξάρα ο Πανιώνιος, το γύρισε στο... χαλαρό η Ξάνθη (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2019-12-04 19:48:00

Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση με εξάρα ο Πανιώνιος, το γύρισε στο... χαλαρό η Ξάνθη (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση με εξάρα ο Πανιώνιος, το γύρισε στο... χαλαρό η Ξάνθη (ΒΙΝΤΕΟ)

Άνετα στους "16" της διοργάνωσης Πανιώνιος και Ξάνθη.

Κύπελλο Ελλάδας: Eντός έδρας νίκη με 3-0 πέτυχε η Ξάνθη κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας για την φάση των 32 του Κυπέλλου Ελλάδος. Με αυτό τον τρόπο οι Ακρίτες ανέτρεψαν το εις βάρος τους 2-1 στο πρώτο παιχνίδι και προκρίθηκαν στους 16 του θεσμού.

Το σκορ άνοιξε ο Μπαριέντος μόλις στο δεύτερο λεπτό μετά από συνεργασία με τους Ντε Αμορίμ και Εντουάρντο, ενώ στο 42' ο Ντε Αμορίμ διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων και στο 49' ο Στάρτζεον διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Στο άλλο παιχνίδι που διεξήχθη την ίδια ώρα, ο Πανιώνιος μετά το 0-3 στο Βόλο επικράτησε με 6-0 στη Νέα Σμύρνη του Ολυμπιακού και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος με συνολικό σκορ 9-0!

 

Οι κυανέρυθροι είχαν μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σωτήρη Τσιλούλη που σημείωσε χατ-τρικ. Ο νεαρός επιθετικός πήρε το σκορ από 1-0 και το έφτασε στο 4-0. Το σκόρ άνοιξε ο Δούμτσιος στο 3΄. Στη συνέχεια άρχισε το ρεσιτάλ Τσιλούλη. Στο 21' με δυνατό διαγώνιο σουτ έκανε το 2-0 και στο 25΄ με κεφαλιά το 3-0. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου σημείωσε με ωραίο σουτ το 4-0. Τη σκυτάλη μετά πήραν: στο 73' ο Καμαρά με κεφαλιά και στο 89', ο Ρέτσος με ατομική ενέργεια διαμόρφωσε το σκορ.
 

 

Οι συνθέσεις

Ξάνθη (Κόλτσης): Μπέντο, Λισγάρας, Μαλεζάς, Καμαρά, Σόσα, Κοβάτσεβιτς (77' Θυμιάνης), Μουλέν (79' Ντε Λούκας), Εντουάρντο (65' Ντουρίτσκοβιτς), Μπαριέντος, Ντε Αμορίμ, Στάρτζεον.

Απόλλων Λάρισας (Μπελά): Γκέκας, Κουρτεσιώτης, Κούλμπας, Καρρίκι, Σκούπρας, Μπρέμπος (70' Νύκταρης), Τασιούλης (46' Σιφναίος), Χατζής, Ναζίμ, Λίταινας, Μπαστακός (63' Γκουντρουμπής).

 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Ρέντζας, Σαραμαντάς, Παπαγεωργίου, Κιάκος, Ρέτσος, Μιλόγεβιτς, Εμμανουηλίδης, Γρίβας, Τσιλούλης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Μακρυωνίτης, Πριόνας, Μπουτζίκος, Φαζός, Βοσνακίδης, Κόλα, Ρόκα, Κουτσιανικούλης, Κλεμέντ, Δεινόπαπας, Τσίτας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags