Facebook Pixel Καλαμάτα: Επίθεση Παπαδημητρίου στον Αλέξη Κούγια
| 2019-12-04 23:40:00

"Ντου" Καλαμάτας κατά Κούγια: "Τζανετάκος του ελληνικού ποδοσφαίρου, τηγανίζει ψάρια!"

Sportdog Team
"Ντου" Καλαμάτας κατά Κούγια: "Τζανετάκος του ελληνικού ποδοσφαίρου, τηγανίζει ψάρια!"

Απίθανη δήλωση για τον ηγέτη της ΑΕΛ.

Καλαμάτα: Επίθεση Παπαδημητρίου στον Αλέξη Κούγια

Μεγάλη πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας πήρε η Καλαμάτα επί της ΑΕΛ μέσα στη Λάρισα. Αμέσως μετά την επιτυχία, ο αντιπρόεδρος της «Μαύρης Θύελλας» έκανε δήλωση, στην οποία συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του και επιτέθηκε στον Αλέξη Κούγια.

«Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη τις καρδιάς μου όλα τα παιδιά της ομάδας που σήμερα παίξανε για την τιμή της Μαύρης Θύελλας αλλά και για μένα προσωπικά!

Θέλω να ζητήσω επισης από ολους τους φιλάθλους μας υπομονή και στήριξη σε αυτά τα παιδιά που κάποιοι ανίδεοι και απαίδευτοι των καφενείων τους έβγαζαν άχρηστους και ζητούν επίμονα μεταγραφές!

ΜΟΝΟ τα buldogs στάθηκαν δίπλα τους με περηφάνεια σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ για την μαύρη ΘΥΕΛΛΑ με γόνιμη κριτική!

Για τον Τζανετάκο του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι σίγουρο ότι δεν θα μείνει από βενζίνη απόψε γιατί θα γυρίσει με τα πόδια από Λάρισα-Αθήνα!

ΥΓ1Τα ψάρια είναι στη θάλασσα και εσυ τα τηγανίζεις!!!!

ΥΓ2 Είδες θιασάρχη της Ελληνικης επαρχίας τι κάνει ο Εργοδηγός και τα μαστόρια του!», ανέφερε η δήλωση του Μεσσήνιου παράγοντα.

Αν αναρωτιέστε γιατί ο Παπαδημητρίου επιτίθεται στον Αλέξη Κούγια, να σας ενημερώσουμε, ότι ο αντιπρόεδρος της Καλαμάτας είναι δεξί χέρι του Δημήτρη Μελισσανίδη στο πρότζεκτ της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags