Facebook Pixel ΑΕΚ: Αυτός είναι ο «εκλεκτός» για τον πάγκο της ΑΕΚ – Πήρε το «οκ» από Μελισσανίδη ο Ίβιτς!
| 2019-12-05 00:24:00

Αυτός είναι ο «εκλεκτός» για τον πάγκο της ΑΕΚ – Πήρε το «οκ» από Μελισσανίδη ο Ίβιτς!

Sportdog Team
Αυτός είναι ο «εκλεκτός» για τον πάγκο της ΑΕΚ – Πήρε το «οκ» από Μελισσανίδη ο Ίβιτς!

Ραγδαίες οι εξελίξεις, πότε έρχεται Ελλάδα.

 

ΑΕΚ: Ο Λεονίντ Σλούτσκι είναι ο... εκλεκτός του Ίλια Ίβιτς για να αναλάβει τον πάγκο της ΑΕΚ και το θέμα πλέον είναι αρκετά προχωρημένο.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Ένωσης έκανε ταξίδι-αστραπή στο Άμστερνταμ και συναντήθηκε μαζί του και από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι το κλίμα ήταν εξαιρετικό και τα μηνύματα που έλαβαν οι «κιτρινόμαυροι» θετικά.

Ο 48χρονος τεχνικός επιφυλάχθηκε να απαντήσει στην ΑΕΚ μέχρι την Παρασκευή, καθώς μέχρι τότε θα περιμένουν να συζητήσει με την οικογένειά του και τους εκπροσώπους του προτού πάρει την οριστική του απόφαση, ωστόσο ο Ίβιτς έχει ήδη συζητήσει με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και έχουν συμφωνήσει να τρέξουν άμεσα την υπόθεση μόλις πει το «ναι» ο Ρώσος προπονητής.

Ο Σλούτσκι έχει γνωστός ως προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπου και εργάστηκε από το 2009 μέχρι το 2016 κατακτώντας τρία πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα, ενώ οδήγησε την ομάδα στα προημιτελικά του Champions League το 2010 και στους «16» το 2012.

Το 2015 ανέλαβε την εθνική Ρωσίας, την οποία οδήγησε στα τελικά του Euro 2016, αλλά παραιτήθηκε μετά την τελευταία θέση που πήρε η ομάδα στη φάση των ομίλων.

Στο πρώτο μισό της σεζόν 2017/18 δούλεψε στην Χαλ έχοντας απολογισμό 4 νίκες, 7 ισοπαλίες και 10 ήττες, με αποτέλεσμα τον Δεκέμβριο να απολυθεί, ενώ ανέλαβε ακολούθως την Φίτεσε, με την οποία τερμάτισε πέμπτος, αλλά αποχώρησε τον Νοέμβριο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags