Facebook Pixel Νέο "ΣΟΚ" στον ΠΑΟΚ - Βγήκαν στην αγορά κι έφαγαν "χυλόπιτα"!
| 2019-12-05 14:08:00

Νέο "ΣΟΚ" στον ΠΑΟΚ - Βγήκαν στην αγορά κι έφαγαν "άκυρο" - Θα τον "σκοτώσουν";

του Λάζαρου Γεωργίδη
Νέο "ΣΟΚ" στον ΠΑΟΚ - Βγήκαν στην αγορά κι έφαγαν "άκυρο" - Θα τον "σκοτώσουν";

Δεν υπάρχουν αυτά που γράφουν! Είναι "πικρή" η αλήθεια...

ΠΑΟΚ: Πολλή κουβέντα γίνεται τελευταία για τον Τσούμπα Ακπόμ. Όχι μόνο για τον τρόπο που έχασε τη θέση βασικού επιθετικού, αλλά για το γενικότερο στάτους του Αγγλου επιθετικού. Δεν είναι κρυφό πως στον Δικέφαλο, έχοντας και απόλυτη ανάγκη να κάνουν μια (τουλάχιστον) πώληση τον Ιανουάριο, δοκιμάζουν να βγάλουν στην αγορά τον παίκτη, ζυγίζοντας ενδιαφέρον και ενδεχόμενες προτάσεις.

Προφανώς, με τη συνεργασία του γραφείου (το μεγαλύτερο στην Αγγλία) που εκπροσωπεί τον 24χρονο φουνταριστό. Δεν είναι τυχαίος συνεπώς ο... βομβαρδισμός από διάφορα δημοσιεύματα ανά την Ευρώπη, που φέρουν τον Άγγλο στο στόχαστρο διάφορων ομάδων του εξωτερικού.

Πόσο ρεαλιστικό όμως είναι να υπάρχει τέτοια και τόση κινητικότητα για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος πλέον δεν είναι βασικός στην ομάδα του και μάλιστα το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, κάτι που δίνει στον όποιο ενδιαφερόμενο τη δυνατότητα, το προσεχές καλοκαίρι να "κυνηγήσει" τον Άγγλο, έχοντας τον χρόνο ξεκάθαρο σύμμαχο (αφού  θα μπαίνει στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του και η ΠΑΕ δεν θα μπορεί να εγείρει ιδιαίτερες απαιτήσεις).

Αυτονόητα και δεν είναι ρεαλιστικό. Όσο και αν στον Δικέφαλο έχουν ξεκαθαρίσει πως συζητάνε και για ποσό (πολύ) μικρότερο της ρήτρας αποδέσμευσης του Τσούμπα Ακπόμ (φημολογείται βάσει δημοσιευμάτων πως είναι 10 εκατ. ευρώ), ποσό που έτσι κι αλλιώς είναι εκτός οποιασδήποτε πραγματικότητας, εν τούτοις το... κάλεσμα που γίνεται τις τελευταίες εβδομάδες, δεν έχει την ανταπόκριση που θα περιμέναν στον ΠΑΟΚ.

Ουσιαστική ανταπόκριση και όχι... δημοσιευμάτων. Τώρα, με τον παίκτη να συνεχίζει "παγκίτης" του Κάρολ Σβιντέρσκι, είναι άγνωστο αν ο Δικεφάλος μπορεί να προσδοκά κάτι περισσότερο, κάποια αύξηση της αξίας του Αγλλου επιθετικού. Μάλλον δύσκολο. Συνεπώς, είτε θα δεχθεί κάποια πολύ χαμηλή πρόταση (αν και εφόσον αυτή φτάσει, που δεν υπάρχει προς στιγμήν τέτοια ένδειξη), είτε θα τον κρατήσει στις τάξεις του, ευελπιστώντας σε διαφοροποίηση του στάτους του και -συνεπώς- της δυναμικής του στη διεθνή αγορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ξέφυγε εντελώς ο Τσουκαλάς! Τι έκανε μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ - Χαμός στο διαδίκτυο (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags